mateo 967 Napisano 25 Kwietnia https://www.spider-farmer.com/products/uv-infrared-red-supplemental-led-grow-light-bars-set-for-plants/ Fajny set Co myślicie o takich ledach mam aktualnie paski z marshydro w jednej listwie UV i czerwone ale one podbijają minimalnie a te dają dużo więcej światła i UV i czerwieni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 25 Kwietnia @mateo fajny gadzet tylko w europie kupisz je za ta cene x2 U ciebie moga zrobic roznice bo masz sporego boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 967 Napisano 25 Kwietnia Ja też na Europę źle popatrzyłem 250e normalnie 😅 Na tych małych ledach wydaje mi się że jest lepiej tylko że te listwy co mam są 2w1 czyli te muszą być dużo lepsze oczywiście są mocniejsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjhouse 6 Napisano 19 Października Witam panowie i panie Niedawno kupiłem na eBayu wylicytowana lampę mars hydro tś 1000,podłączona,i moją uwagę przykuły 2 czerwone diody po przekątnej,są wyraźnie słabsze,i niewiem czy tak ma być czy coś z nimi nie tak.Jak ktoś ma te lampy niech się wypowie VID20241019094808.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 491 Napisano 19 Października @cjhouse wszystko git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cjhouse 6 Napisano 19 Października @Adi_ejol dziękuję Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach