Aron 125 Napisano 14 Kwietnia 2021 Ja mam pytanie. Czy jak chce przełączyć na kwitnienie to muszę odłączyć żarówki o barwie 6500k? W końcu podobno ta barwa jest najlepsza na weg. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Kwietnia 2021 @Aron nie musisz odłączać jak masz mało światła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 4 Czerwca 2021 Siema, pytanko 😛 10 dzień po przełączeniu na kwitnienie 12/12, a choćby jednego "włoska" brak, martwić się? Nie automat, warunki mam odpowiednie, nie leje nic prócz wody, na zmiane z florovitem, ph odpowiednie, roślinki zdrowiutkie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 4 Czerwca 2021 @KryspieK pokaż fotki, po co lejesz cały czas nawóz możesz przenawozić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 4 Czerwca 2021 @Andi Nigdzie nie powiedziałem, że leje cały czas nawozy, powiedziałem, że podlewam nawozami na przemian z wodą - a to duża różnica 🙂 1x w tygodniu mała dawka, połowa zalecanej. I tak jak napisałem, roślinki w 100% zdrowe 🙂 Chyba inny ziomek miał problem z roślinkami w tym temacie 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwasek01 0 Napisano 8 Października 2021 Witam ? Jak długo pozostało do pełnej gotowości i zbiorów? Witam czy ktoś może mi powiedzieć ile zostało do zbioru ? Roślina w normalnych warunkach domowych bez lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Października 2021 @Qwasek01 z miesiąc, od niedawna zaczęła kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwasek01 0 Napisano 8 Października 2021 @Tester w prawdzie krzak stoi bardzo długo już . czy naturalne składniki jak tepperarura i swiatlo codzienne a stoi w słonecznym oknie dopną ja do konkretnych topów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Października 2021 @Qwasek01 pewnie nie jak to uprawa parapetowa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwasek01 0 Napisano 8 Października 2021 Co zrobić by zwiększyć i wzmocnić jakość? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Października 2021 2 godziny temu, Qwasek01 napisał: Co zrobić by zwiększyć i wzmocnić jakość? stworzyć roślinie warunki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Października 2021 @Qwasek01 Wizualnie bym powiedział, że nie miesiąc, ale co najmniej dwa lub więcej, ale przy dobrych warunkach, a w tym wypadku to zajmie jeszcze dłużej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Października 2021 @Zielone krainy co najmniej dwa to sativa jakaś musiała by być a po liściach raczej nie wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 9 Października 2021 Zgadzam się z @Zielone krainy ponieważ jeśli to uprawa parapetowa to zapewne wieczorami mocno spada temperatura co mocno spowolni rozwój i wydłuży cały żywot rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Października 2021 @Szym Popatrz na tą roślinę ona wygląda, jakby niedawno zaczęła kwitnąć, a on pyta o gotowość do ścinki, to raczej znaczy, że nie ma tam nawet średnich warunków, więc jak w dwa miechy by doszła to i tak by było świetnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwasek01 0 Napisano 10 Października 2021 Roślina stoi już bardzo długo kwiatów jest pełno, typ amnezja haze feminizowana na zbiór mi się nie spieszy bo blisko do coffeshopa a to niech rośnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MistykTHC 0 Napisano 27 Czerwca 2022 Co jej dolega? Zauważyłem 2 żółknące liście. Auto big gorilla wyszła karłowata strasznie, póki co siedzi wystawiona na słońcu (drzewo z podestem wysokość koło 4m) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 27 Czerwca 2022 @MistykTHC nawozisz ją czymś? wygląda na nieco zagłodzoną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MistykTHC 0 Napisano 27 Czerwca 2022 (edytowane) @bingobum od początku jest w ziemi plagron batmix która rzekomo ma odżywki na jakieś 2 miesiące i dlatego żadnych nawozów do tej pory nie dostała. Do niedawna bardzo ładnie się rozwijała. Podlewam co drugi dzień 0.5l wody może to jest przyczyną że za mało Edytowane 27 Czerwca 2022 przez MistykTHC @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 27 Czerwca 2022 @MistykTHC i bardzo dobrze, że do tej pory nic jej nie dawałeś, ale w tym momencie roślina Ci pokazuje, że to już ten moment 🙂 zacznij dawkować nawóz z azotem od 50% zalecanej dawki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach