Martinez 0 Napisano 10 Czerwca Cześć, Zaczynam terapię konopiami medycznymi i mam możliwość zrealizowania recepty w Aleksandrowie Kujawskim na Cannabis flos S-LAB 18% w cenie 499 zł z krótkim terminem ważności do 20.06. Kupować? Cena wydaje się być zachęcająca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,338 Napisano 10 Czerwca Ile tego towaru? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 10 Czerwca (edytowane) Godzinę temu, WymiataczMega napisał: Ile tego towaru? pewnie od 5 do 10. mam ziomka z receptą i jak widzę te ceny to kogoś srogo popierdoliło xD Edytowane 10 Czerwca przez Cykacz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,140 Napisano 11 Czerwca @Martinez jak za 10g to przyzwoita cena, ciekawe jaką to ma rzeczywistą moc. Ostatnio mnie kolega uraczył batem z tego czegoś z apteki na a... podawaliście tą nazwę tu nie raz. On w połowie odpuścił bo juz nie mógł a ja wypaliłam to do końca i nawet nic nie poczułam. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach