Martinez 0 Posted June 10, 2024 Cześć, Zaczynam terapię konopiami medycznymi i mam możliwość zrealizowania recepty w Aleksandrowie Kujawskim na Cannabis flos S-LAB 18% w cenie 499 zł z krótkim terminem ważności do 20.06. Kupować? Cena wydaje się być zachęcająca. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WymiataczMega 2,850 Posted June 10, 2024 Ile tego towaru? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cykacz 271 Posted June 10, 2024 (edited) Godzinę temu, WymiataczMega napisał: Ile tego towaru? pewnie od 5 do 10. mam ziomka z receptą i jak widzę te ceny to kogoś srogo popierdoliło xD Edited June 10, 2024 by Cykacz 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady Green 2,486 Posted June 11, 2024 @Martinez jak za 10g to przyzwoita cena, ciekawe jaką to ma rzeczywistą moc. Ostatnio mnie kolega uraczył batem z tego czegoś z apteki na a... podawaliście tą nazwę tu nie raz. On w połowie odpuścił bo juz nie mógł a ja wypaliłam to do końca i nawet nic nie poczułam. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites