Arek2015 25 Napisano 7 Czerwca Witam tak jak w temacie na mojej roślince pojawiły sie kropki. Niestety jest 2 tygodnie do zbiorów i nie wiem co mam robić jedyne co mam z wapniem to dolomit ale czy można go wymieszać z wodą i podlać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 7 Czerwca @Arek2015 tu jest 8tyg do zbiorow, a nie 2 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 7 Czerwca @Boczelli jak 8tyg jak to automat który rośnie już 48dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 7 Czerwca 34 minuty temu, Arek2015 napisał: @Boczelli jak 8tyg jak to automat który rośnie już 48dni a jak 2 tygodnie po twojemu ? Ty widzisz jak wygląda ta roślina ? Zetnij ją całą za dwa tygodnie i spał w piecu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 7 Czerwca @Leniwiec Miesiąc zbiorów: 9-10 tygodnie po wykiełkowaniu tak jest napisane... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 7 Czerwca @Arek2015 słuchaj chłopaków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 7 Czerwca @Adi_ejol Nie da się uratować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 8 Czerwca @Arek2015 dobra moze z tymi 8 to przesadzilem, ale 5 to na pewno. To co pisze producent, a rzeczywistosc to dwie rozne sprawy. Masz obserwowac rosline, a nie czytac etykiety 👍 Posadziles go za wczesnie. Na sadzenie automatow teraz jest idealna pora zeby dopiero zaczac. Z tego krzaka zbierzesz kilka gramow, jak chcesz cos więcej to startuj z kolejnymi 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Czerwca @Arek2015 jak miałem auto, to żaden nie doszedl poniżej 11 tygodni. Ta roślina potrzebuje jeszcze z 5-6 tygodni. Nie wygląda to na niedobory wapnia-plampki pojawiają się najpierw na górnej częći rośliny. Ona generalnie wygląda marnie. Jakby była niedożywiona czy coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 8 Czerwca @doominik mam 4 kwiaty i każdego podlewałem tym samym. Tylko na tym widać niedobór używam biobizz try pack @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 8 Czerwca 12 godzin temu, Arek2015 napisał: @Leniwiec Miesiąc zbiorów: 9-10 tygodnie po wykiełkowaniu tak jest napisane... Papier wszystko przyjmie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 8 Czerwca @Leniwiec to moja pierwsza uprawa.... w fotorelacjach jakie znalazłem też było podobnie więc w co wierzyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 8 Czerwca @Arek2015 no ale przecież będziesz widział za dwa tygodnie jak będzie wyglądać i porównasz do innych fotorelacji czy dopytasz i po sprawie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2015 25 Napisano 8 Czerwca @Adi_ejol jedyna fotorelacja co była do tych nasion to taka w której ziomek ściął po 60dniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 8 Czerwca @Arek2015 to tnij po 60 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,108 Napisano 8 Czerwca @Arek2015 60dni to pewnie indoor i to dobrze poprowadzony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 8 Czerwca (edytowane) Szkoda szczempić jęzor.Skory twierdzi że tu wszyscy mu piszą po to żeby pod górę zrobić i żeby nie palił za tydzień tylko za 5 to trzeba ciąć jak w książce pisze po 60 dniach i wrzucać do mikrofali i polić cały wieczór Edytowane 8 Czerwca przez Leniwiec 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 398 Napisano 8 Czerwca @Leniwiec xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach