Boczelli 3,313 Napisano 6 Czerwca Co wy gadacie wgl. Przeciez to jest box tylko 0.36m2. Tam lampa 300W sie nawet nie zmiesci. 150W jest ok nie za duzo, nie za malo. 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 6 Czerwca (edytowane) @Boczelli a u mnie na 60x60 ile sie zmiescilo?480W🙃 fakt, ze troche cutom ale w sprzedazy sa gotowe rozwiazania o podobnej wielkosci. Jednak uwazam, ze na ta powierzchnie 200W bylo by ok Edytowane 6 Czerwca przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 6 Czerwca Zobaczymy ile u mnie marsik wyciśnie 😎 ostatnio po 100 z sezona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano 7 Czerwca Dzisiaj wpadł nawilżacz z 60% na ponad 80 wilgotność 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 7 Czerwca @BartQ tylko 2 szt beda? tam jeszcze kupa miejsca w boxie jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 7 Czerwca 0,36m2 i 300W szkoda że nie 480. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano 7 Czerwca 150 wat 4 godziny temu, Boczelli napisał: @BartQ tylko 2 szt beda? tam jeszcze kupa miejsca w boxie jest. Moja głupota bo grzebałem w ziemi i uszkodziłem jedną sadzonkę gdzie korzeń padł i proszła roślina 😔 następnym razem będzie 4 roślinek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 8 Czerwca @Leniwiec ja mialem 480W na 0.36m2 wiec w czym problem🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 8 Czerwca @moonka Tylko po co ? Wydawać na lampę 2000-2500 żeby sobie poświecić w boksie 0,36 m2 ? Ale kto bogatemu zabroni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 8 Czerwca @Leniwiec bo trafilem w dobrych pieniadzach i miescila sie do boxa. Gdybys znalazl tak jak ja uzywke za 140€ to pewnie rowniez bys sie skusil. Po czasie dokupilem jeszcze jedna ale rowniez zmienilem boxa na wiekszego. Koles pozbywal sie lamp z plantacji, ktora chodzila tylko kilka miesiecy i mial ich do sprzedania ponad 30sztuk😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 8 Czerwca W dniu 06/06/2024 o 17:32, dziurawy napisał: @Adi_ejol jak by byla punktacja 1/10 moja by byla 3-4 max , jest slaba, na takiej lampie wyszlo mi niecale 200 g po zmianie lampy na 300 W ok 500 g wyszlo Jaki metraż miałeś ? @moonka Tylko poco pisać autorowi postu takie cuda że 150W na box 60x60 to jest mało ? 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 8 Czerwca Do tej pory 3 razy uprawiałem w 60x60, świecąc 120W. Za każdym razem wychodzi 60-85g z krzaka. Myślę, że 150W jest jak najbardziej wystarczające do takiego namiotu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leniwiec 19 Napisano 8 Czerwca 51 minut temu, MiraiiNikki napisał: Do tej pory 3 razy uprawiałem w 60x60, świecąc 120W. Za każdym razem wychodzi 60-85g z krzaka. Myślę, że 150W jest jak najbardziej wystarczające do takiego namiotu. Pewnie że jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 8 Czerwca @Leniwiec poniewaz uwazam, ze 200W bylo by lepszym wyjsciem i o tym pisalem gdzies wczesniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano 10 Czerwca Na dzień dzisiejszy tam wyglądają Lampa 40% wysokość 40 cm 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano 14 Czerwca 17 dzień W planach będzie trening LTS Jak oceniacie dobrze się rozwijają? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,320 Napisano 14 Czerwca *LST😉 Rośliny ładne i zdrowe👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartQ 37 Napisano 17 Czerwca 20 dzień Przeprowadziłem trening LST na jednej roślince druga chyba jeszcze musi poczekać. Zaraz po tym zostały podlane wodą 6,7 ph Lampa 45% wysokość 30 cm w sumie po treningu będzie 40 cm Czy LST wykonane poprawnie? Jakieś uwagi rady? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Czerwca Nie jest dobrze wykonane, wejdź na forum w inne fotorelacje i sprawdź jak to powinno wyglądać, ja np ściągam od @moonka fajnie prowadzi swoje ogródki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 17 Czerwca @Tatito prowadzilem do czasu wyjazdy na 3 dni i wyzyty moich rodzicow😂 Teraz bede nadrabial mega niedobory🙈🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach