Jump to content
poczatkujacygrowmen

Auto white widow pomoc

Recommended Posts

Siemanko, co powiecie na temat tej rośliny? Początki były bardzo ciężkie, ale odratowałem ją i rośnie, wydaje mi się, że powoli strasznie, ale robi się bardzo krzaczasta. Uciąłem głównego szczyta i od tej pory strasznie się zakracza. Co powiecie na ten temat? Jakieś wskazówki? Ma 4 tygodnie 

17157686481434618168293544022229.jpg

Posted (edited)

@poczatkujacygrowmen  Daje takie 6 na 10. Widać że miała stresa albo nieodpowiednie oświetlanie. Zaraz zacznie kwitnąć, na pewno coś tam z niej będzie ale nie spodziewaj się jakiegoś mega zbioru. 
Jeszcze podrośnie na początku kwitnienia.

W ogóle weź podaj jakieś konkretne info. Czym świecisz, czym nawozisz?

Dla porównania wrzucam swoje autosy po LST, które miały w ten czas równo 30 dni.
obraz_2024-05-15_123905314.thumb.png.2da898cce772debb23e20db4b0db006d.png

Edited by MiraiiNikki

Światło tylko słońce,.nawożę biohumusem i niczym więcej. Mam też hesi boosta na czas do kwitnienia i dojrzewania owoców. Jak myślisz kiedy zacznie kwitnąć i ile będzie trwało kwitnięcie? 

Myślałem żeby może trochę lisci pousuwać, ale chyba jeszcze za wcześnie 

@WymiataczMega czyli od momentu kwitnienia jeszcze jeszcze będzie to trwało około 7 tygodni? Myślisz, że urosnie na wysokość jeszcze? Na liściu się pojawiły takie małe kropeczki, dołączyłem fotkę. Wiesz może co to znaczy? A drugi liść wyżej się zmarsczyl, też widac na zdjęciu 

17157766730511838155119470616695.jpg