Tibijczyk 58 Napisano 28 Maja @moonka dzisiaj 17 dni od wyjścia z ziemi. temperatura 28, wilgotność 45% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 30 Maja Dzień 19 weg 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 589 Napisano 30 Maja @Tibijczyk to pełen sezon? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 2 Czerwca Dzień 22 @szamayo jeżeli pytasz czy to automat czy sezonówka to tak, sezonówka. @moonka Po świątecznej przerwie powrót do ładnie rozwiniętej rośliny. Po toppingu wyłoniły się dwa główne pędy i z piętra niżej również wygląda jakby wykształciły się dwa kolejne. Na zdjęciu wygląda na 3 ale jeden jest lekko schowany z tej perspektywy 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 2 Czerwca @Tibijczyk ze Ci sie chce bawic z tak malym boxem 🙈 slabo to widze no ale moze... 🤷♂️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 3 Czerwca @moonka powiem ci, że bardziej sprawdzam tu siebie i jak to wszystko działa, a co do efektów to liczę na poczucie smaku własnej uprawy bardziej niż na jakikolwiek duży zbiór. Jak to się uda to pewnie pobawię się w coś większego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 246 Napisano 3 Czerwca 4 godziny temu, Tibijczyk napisał: @moonka powiem ci, że bardziej sprawdzam tu siebie i jak to wszystko działa, a co do efektów to liczę na poczucie smaku własnej uprawy bardziej niż na jakikolwiek duży zbiór. Jak to się uda to pewnie pobawię się w coś większego Jedni uprawiają dla zbiorów inni z pasji dla satysfakcji Każdy ma jakieś priorytety. Myślę że wciągnie cię i zajmujesz się uprawa bardziej poważnie 🙂 życzę powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 4 Czerwca @Mooshrom o tak, dla mnie to właśnie świadomość, że własne Tymczasem w grę wkroczyła kosiarka. Jak teraz patrzę to mogłem ją chociaż odrobinę oszczędzić ale liście szły po ziemi i jakoś tak mi przeszkadzało heh 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 6 Czerwca Kiedy będzie odpowiedni moment do przejścia na flo? Biorąc pod uwagę dostępne miejsce. Nie mam pojęcia ile urośnie, a to pewnie trochę potrwa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,136 Napisano 6 Czerwca @Tibijczyk z mojego niewielkiego doswiadczenia moge powiedziec, ze na flo wyciagnal sie drugie tyle ile maja w momencie przelaczenia swiatla. Oczywiscie +- bo duzo zalezy od warunkow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 7 Czerwca @moonka w takim razie spróbuję je jeszcze trochę pociągnąć poziomo i wtedy przełączę 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 7 Czerwca @Tibijczyk 2-3 tyg mocnego wzrostu po przełączeniu można oczekiwać. U mnie po 20 dniach wega wystrzeliły na ponad metr do góry po przełączeniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 12 Czerwca Na koniec tego tygodnia przełączę na flo, wczoraj wieczorem podlałem z miksem biogrow + bloom 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 12 Czerwca Ładna zieloniutka👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 12 Czerwca Swoją drogą kiedy będzie najlepiej poprzycinać jakieś niepotrzebne liście czy odgałęzienia, żeby jak najmniej ją stresować? Tego samego dnia co przełączę na flo? Trochę wcześniej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,120 Napisano 12 Czerwca Lepiej wcześniej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 12 Czerwca no to panna lekko ojebana 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 16 Czerwca Dzisiaj światło przełączone na flo 🙂 Co drugie podlewanie dalej dorzucam biogrow + bloom 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tibijczyk 58 Napisano 21 Czerwca (edytowane) Flo dzień 5 Ładnie rośnie, na ten moment nie widzę żadnych problemów. Cały czas podwiązana, żeby rosło na boki. Powiedzcie mi - jak teraz z wycinką niepotrzebnych liści? Na usunięcie ilu i jak często mogę sobie pozwolić, żeby jej za bardzo nie stresować? Chcę też zrobić z niej jakiegoś klona. Wybiorę jakiś duży liść z dołu i zobaczymy czy się uda ukorzenić. Na więcej nie mogę sobie pozwolić. Zastanawiam się też czy wkręcić z powrotem jedną z żarówek. Więcej światła dla topów ale temperatura idzie w górę i wilgotność spada. Co myślicie? Edytowane 21 Czerwca przez Tibijczyk żarówka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,955 Napisano 22 Czerwca @Tibijczyk chcesz zrobić klona z liścia? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach