Glut78 640 Napisano 21 Maja @Boczelli Barnesa farm drugie tyle pestek daje w gratisie ile kupujesz Barneys tel mi słowa przekręca @Boczelli @WBB ja wypatrzyłem u Barneys farm połączenie gorill glu z gorillą cookies-Glookis , 25% THC i plon 700-800 g/m2 Ja chyba do września będę miał lampę zgaszoną, a na pewno do 10 lipca🫣🤔, a kolejka długa😂🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 21 Maja @Boczelli @WBB Ciekawe czy reweguje? Już 10 dni stoi Tylko liście jej pociemniały😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 21 Maja @Glut78 Barneys Farm ostatnio cos hermia podobno 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 21 Maja Im więcej krzyżują tym mniej stabilne genetycznie są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 22 Maja @Boczelli https://www.ebay.co.uk/itm/223484388802?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=6qx2-v-JTQu&sssrc=4429486&ssuid=hmc509_7q3e&var=&widget_ver=artemis&media=COPY To ci załatwi problem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 22 Maja (edytowane) @Juras80 nie chcialem stosowac nicieni, ale moooze Edytowane 22 Maja przez Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 22 Maja @Boczelli Ja mam spokój i nic się nie dzieje roślinom. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 24 Maja Kupujac u Chinczykow spoko jest to, ze jak coś się zepsuje to nie trzeba tego odsylac tylko wystarczy zdjecie/wideo 😉 Dzieki temu mam juz 4 wiatraki, a to ze nie dziala w nich oscylacja to nie oznacza ze nie mozna ich uzywac 😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 223 Napisano 24 Maja (edytowane) W dniu 21/05/2024 o 20:35, Boczelli napisał: @Glut78 Barneys Farm ostatnio cos hermia podobno Nie mów tak ;d bo mnie straszysz -_- 2 minuty temu, Boczelli napisał: Kupujac u Chinczykow spoko jest to, ze jak coś się zepsuje to nie trzeba tego odsylac tylko wystarczy zdjecie/wideo 😉 Dzieki temu mam juz 4 wiatraki, a to ze nie dziala w nich oscylacja to nie oznacza ze nie mozna ich uzywac 😁 poratujesz linkiem kierowniku? 😄 bo myślę nad dodatkowym wiatrakiem na czerwiec/lipiec. Edytowane 24 Maja przez Cykacz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 469 Napisano 24 Maja @Boczelli jaki koszt takiego śmigła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 24 Maja (edytowane) @Cykacz @Adi_ejol https://spiderfarmer.eu/products/spider-farmer-6-inch-clip-fan-for-grow-tents/ @Cykacz nie wiem ktore odmiany konkretnie, ale hermia. Poczytaj po innych forach Edytowane 24 Maja przez Boczelli 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 24 Maja Jeszcze vivosun i AC Infinity ma takie mieszaki, cholera że to niedostępne w eu... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 24 Maja @Wladimir AC sa dostepne w eu. Nawet w PL wlasnie robia preorder na weedfarma na nie, ale kosztuja chyba 500zl. Ogolnie ten ze spidera jest zajebisty, ale tak jak w kazdym poprzednim padla oscylacja. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 24 Maja https://vivosun.com/vivosun-aerowave-e6-6-inch-white-clip-on-fan-compatible-with-growhub-e42a-p140926625940348007-v144638746852225024 Właśnie taki zestaw z tym kontrolerem wygląda kozacko, cena też niezła, ciekawe jak z VATem i cłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 24 Maja @Wladimir ta fajny zestaw I cena spoko. Ale jak robiony na Stany to na 110V, u nas na przetwornicy na 230 by dlugo nie pochodzil, szczegolnie kontroler. Musieliby wersje na Europe wypuscic 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 27 Maja Glowy obcięte. Przed i po. 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,387 Napisano 27 Maja @Boczelli bandyta...😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 29 Maja Na działce slimaki, a w boxie ziemiorki 🤷♂️ Naplęgło się ich tyle, że żółte lepy musialem zmieniać prawie codziennie, nie pomogły rowniez wywary z czosnku czy olej neem. Blumaty i ciagle wilgotna ziemia tez na pewno nie pomagaja. Postanowilem zapodac im nicienie bo nie chce stosowac chemii, albo je teraz wytepie albo bede musial je zaakceptowac. Roslinki fajnie odbily po cieciu i tak wygladaja jakies 2 dni po 2 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,387 Napisano 29 Maja @Boczelli ostatnio czytalem o nicieniach bo sam sie nad nimi zastanawialem i zdziwilo mnie, ze jest ich kilka rodzajow w zaleznosci od temperatury w jakiej maja przebywac ale robote robia dokladnie taka sama😅 daj znac czy pomogly to bede wiedzial czy warto sie nimi interesowac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 29 Maja @moonka chyba nawet kilkanascie. Kiedys nie chcialem ich stosowac bo gdzies przeczytalem ze sa niebezpieczne dla ludzi😅 i jak zglebilem temat to okazalo sie ze to prawda, ale chodzilo o calkiem inny rodzaj nicieni. No mam nadzieje ze pomoga 😉 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach