LiitlebigWeed 132 Napisano 17 Kwietnia WeedWeek DAYS to największy festiwal konopny w Polsce, który odbędzie się już w maju! Słyszałeś już o największym konopnym festiwalu w Polsce? Jeśli tak – to super, widzimy się wkrótce! Jeśli nie – w dniach 18-19 maja zapraszamy Cię do Sport Areny w Łodzi na najbardziej ekscytujące wydarzenie tego roku! WeedWeek DAYS to połączenie profesjonalnego wydarzenia biznesowo-kulturalnego z zieloną atmosferą charakterystyczną dla branży i wszystkich entuzjastów konopi. Wydarzenie skupia się na czterech głównych elementach: konopiach jako symbol relaksu, sportowych samochodach, dobrej muzyce oraz atmosferze totalnego chillu. To idealne miejsce do spędzania czasu razem z całą twoją ekipą. Wszystko to łączy się w spójną całość, tworząc niepowtarzalne WeedWeek DAYS. https://weedweekdays.pl/ https://www.weedweek.pl/weedweek-days-najwiekszy-polski-festiwal-konopny/ www.youtube.com/watch?v=NTwhWgOrBuw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 9 Maja Serio nikt stąd się nie wybiera? Ja się ostro zastanawiam bo akurat bede wtedy w PL... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 9 Maja @Lady Green no i mamy Cię... lokalizacja centralna Polska... bo z Zakopca czy Gdańska nie pojedziesz taki kawał do Łodzi 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 9 Maja @WBB jasne że pojadę, pociągi chyba tam nadal macie? Tzn jak się zdecyduję pojechać to pojadę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 9 Maja Ja to czuje, ze to będzie zlot gimbusow i tajniakow 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 9 Maja I babcia @Lady Greenmiędzy nimi... jeszcze dziadka WBB by tam brakowało 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 9 Maja Śmiechy chichy a moje dziecko w zeszłym tygodniu podobno zauważyło mi na głowie mojego pierwszego siwego włosa... 🤦🏻♀️"podobno" bo dziada nie udało nam się do dziś zlokalizować, licze na to ze cos jej sie przywidziało... 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 9 Maja @Lady Green Miałem jechać 😞 podczas zamawiania Hotelu ukochana uświadomiła mi że idziemy na wesele 😄 jej siostry a ja kurwa zapomniał w pizdu 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Maja @Resio666 i wybrałeś wesele..? 😄 Rozumiem swoje wesele.. ale siostry ukochanej.. 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 9 Maja @Resio666 mój kumpel kiedyś o swoim własnym weselu zapomniał... 😉 i umawiać w tym terminie się chciał na jakąś inną impreze. Dobrze że ja ze znajomymi mu o tym przypomnieliśmy a nie jego ukochana bo wtedy ślubu mogłoby nie być wcale... 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 9 Maja @Mr.Green Co ci powiem ja mam kurwa WeedWeek DAYS codziennie 😄 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 14 Maja Ja sie wybieram. bilet już kupiłem. https://www.youtube.com/watch?v=VGnIP1V_4Yg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 21 Maja i jak był ktoś na festiwalu?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 21 Maja @LiitlebigWeed ja nie, zostałam skutecznie zniechęcona. 😅 Było coś ciekawego do palenia itp? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 23 Maja Była herbatka z cbd, lightowa makumba, możliwość przetestowania różnych waporyzatorów. Można było sobie zapalić z vapka wolkano. Największą popularnością cieszyły sie zapisy do kliniki konopnej. było kilka worków 30L z suszem do palenia. Stoisko z percingiem, tatuażami. 1 sprzedawca lamp.pogadanka o konopiach. artystyczne bongosy (ale były tak paskudne, jakby robiły je dzieci albo poważnie ujarani artyści z początkami parkinsona) można było zobaczyć na żywo kolesia z kanału siwy brokuł. Były food tracki z kosmicznymi cenami hamburger ze strusia 40 zł 300ml piwa za 30zł. (poważnie, widziałem wszystkie ceny) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach