LiitlebigWeed 132 Posted April 17, 2024 WeedWeek DAYS to największy festiwal konopny w Polsce, który odbędzie się już w maju! Słyszałeś już o największym konopnym festiwalu w Polsce? Jeśli tak – to super, widzimy się wkrótce! Jeśli nie – w dniach 18-19 maja zapraszamy Cię do Sport Areny w Łodzi na najbardziej ekscytujące wydarzenie tego roku! WeedWeek DAYS to połączenie profesjonalnego wydarzenia biznesowo-kulturalnego z zieloną atmosferą charakterystyczną dla branży i wszystkich entuzjastów konopi. Wydarzenie skupia się na czterech głównych elementach: konopiach jako symbol relaksu, sportowych samochodach, dobrej muzyce oraz atmosferze totalnego chillu. To idealne miejsce do spędzania czasu razem z całą twoją ekipą. Wszystko to łączy się w spójną całość, tworząc niepowtarzalne WeedWeek DAYS. https://weedweekdays.pl/ https://www.weedweek.pl/weedweek-days-najwiekszy-polski-festiwal-konopny/ www.youtube.com/watch?v=NTwhWgOrBuw Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady in Green 2,889 Posted May 9, 2024 Serio nikt stąd się nie wybiera? Ja się ostro zastanawiam bo akurat bede wtedy w PL... Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,507 Posted May 9, 2024 @Lady Green no i mamy Cię... lokalizacja centralna Polska... bo z Zakopca czy Gdańska nie pojedziesz taki kawał do Łodzi 🙂 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady in Green 2,889 Posted May 9, 2024 @WBB jasne że pojadę, pociągi chyba tam nadal macie? Tzn jak się zdecyduję pojechać to pojadę. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cholender 4,119 Posted May 9, 2024 Ja to czuje, ze to będzie zlot gimbusow i tajniakow 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
WBB 2,507 Posted May 9, 2024 I babcia @Lady Greenmiędzy nimi... jeszcze dziadka WBB by tam brakowało 🙂 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady in Green 2,889 Posted May 9, 2024 Śmiechy chichy a moje dziecko w zeszłym tygodniu podobno zauważyło mi na głowie mojego pierwszego siwego włosa... 🤦🏻♀️"podobno" bo dziada nie udało nam się do dziś zlokalizować, licze na to ze cos jej sie przywidziało... 🙄 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Resio666 742 Posted May 9, 2024 @Lady Green Miałem jechać 😞 podczas zamawiania Hotelu ukochana uświadomiła mi że idziemy na wesele 😄 jej siostry a ja kurwa zapomniał w pizdu 😄 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 4,580 Posted May 9, 2024 @Resio666 i wybrałeś wesele..? 😄 Rozumiem swoje wesele.. ale siostry ukochanej.. 😄 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady in Green 2,889 Posted May 9, 2024 @Resio666 mój kumpel kiedyś o swoim własnym weselu zapomniał... 😉 i umawiać w tym terminie się chciał na jakąś inną impreze. Dobrze że ja ze znajomymi mu o tym przypomnieliśmy a nie jego ukochana bo wtedy ślubu mogłoby nie być wcale... 😅 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Resio666 742 Posted May 9, 2024 @Mr.Green Co ci powiem ja mam kurwa WeedWeek DAYS codziennie 😄 😉 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
LiitlebigWeed 132 Posted May 14, 2024 Ja sie wybieram. bilet już kupiłem. https://www.youtube.com/watch?v=VGnIP1V_4Yg Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
LiitlebigWeed 132 Posted May 21, 2024 i jak był ktoś na festiwalu?? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lady in Green 2,889 Posted May 21, 2024 @LiitlebigWeed ja nie, zostałam skutecznie zniechęcona. 😅 Było coś ciekawego do palenia itp? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
LiitlebigWeed 132 Posted May 23, 2024 Była herbatka z cbd, lightowa makumba, możliwość przetestowania różnych waporyzatorów. Można było sobie zapalić z vapka wolkano. Największą popularnością cieszyły sie zapisy do kliniki konopnej. było kilka worków 30L z suszem do palenia. Stoisko z percingiem, tatuażami. 1 sprzedawca lamp.pogadanka o konopiach. artystyczne bongosy (ale były tak paskudne, jakby robiły je dzieci albo poważnie ujarani artyści z początkami parkinsona) można było zobaczyć na żywo kolesia z kanału siwy brokuł. Były food tracki z kosmicznymi cenami hamburger ze strusia 40 zł 300ml piwa za 30zł. (poważnie, widziałem wszystkie ceny) 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites