Jump to content
LiitlebigWeed

WeedWeek DAYS w Polsce

Recommended Posts

WeedWeek DAYS to największy festiwal konopny w Polsce, który odbędzie się już w maju!

Słyszałeś już o największym konopnym festiwalu w Polsce? Jeśli tak – to super, widzimy się wkrótce! Jeśli nie – w dniach 18-19 maja zapraszamy Cię do Sport Areny w Łodzi na najbardziej ekscytujące wydarzenie tego roku! WeedWeek DAYS to połączenie profesjonalnego wydarzenia biznesowo-kulturalnego z zieloną atmosferą charakterystyczną dla branży i wszystkich entuzjastów konopi.

Wydarzenie skupia się na czterech głównych elementach: konopiach jako symbol relaksu, sportowych samochodach, dobrej muzyce oraz atmosferze totalnego chillu. To idealne miejsce do spędzania czasu razem z całą twoją ekipą. Wszystko to łączy się w spójną całość, tworząc niepowtarzalne WeedWeek DAYS.

https://weedweekdays.pl/

https://www.weedweek.pl/weedweek-days-najwiekszy-polski-festiwal-konopny/

www.youtube.com/watch?v=NTwhWgOrBuw

@Lady Green Miałem jechać 😞 podczas zamawiania Hotelu  ukochana uświadomiła mi że idziemy na wesele 😄 jej siostry  a ja kurwa zapomniał w pizdu 😄

Była herbatka z cbd, lightowa makumba,  możliwość przetestowania różnych waporyzatorów. Można było sobie zapalić z vapka wolkano. Największą popularnością cieszyły sie zapisy do kliniki konopnej. było kilka worków 30L z suszem do palenia. Stoisko z percingiem, tatuażami.  1 sprzedawca lamp.pogadanka o konopiach. artystyczne bongosy (ale były tak paskudne, jakby robiły je dzieci albo poważnie ujarani artyści z początkami parkinsona) można było zobaczyć na żywo kolesia z kanału siwy brokuł. Były food tracki z kosmicznymi cenami hamburger ze strusia 40 zł 300ml piwa za 30zł.  (poważnie, widziałem wszystkie ceny)