nwordslayer 20 Napisano 15 Kwietnia (edytowane) Dzień 4 Niestety nadal problem z Orionem F1, natomiast druga odmiana rośnie jak na drożdzach. Juz zaczyna kusić by rozgrzebać tą ziemie, ale chyba jeszcze jest szansa by wyszedł na zewnątrz. Edytowane 15 Kwietnia przez nwordslayer @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 15 Kwietnia @nwordslayer rozgrzebywanie ziemi to najgorsze co mozesz zrobic. Kielek moze pokazac sie dopiero po tygodniu, albo i pozniej. Cierpliwosci daj mu jeszcze trochę czasu 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Kwietnia @nwordslayer przykryj plastikowym jednorazowym kubkiem spryskanym od środka wodą i powinno pomóc jej zrzucić skorupkę i szybciej wyjść. Nie grzeb tam nigdzie bo główny korzeń złamiesz i będzie po siewce . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwordslayer 20 Napisano 15 Kwietnia 3 minutes ago, Udyr said: @nwordslayer przykryj plastikowym jednorazowym kubkiem spryskanym od środka wodą i powinno pomóc jej zrzucić skorupkę i szybciej wyjść. Nie grzeb tam nigdzie bo główny korzeń złamiesz i będzie po siewce . nie mam kubeczka plastikowego, ale moze za to wyciąć z butelki dół? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Kwietnia @nwordslayer Tak tylko kilka otworów zrób żeby mogło powietrze krążyć . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwordslayer 20 Napisano 15 Kwietnia 28 minutes ago, Udyr said: @nwordslayer Tak tylko kilka otworów zrób żeby mogło powietrze krążyć . zrobiłem takie coś 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 10 Napisano 15 Kwietnia (edytowane) Tak myślę szkoda prądu! ciemnia i wilgotność duża i zaglądaj jak wypuści to wtedy światło na wege😆 No albo butelka jak u babci he he😁 Problem pewnie z orionem he he spokojnie ja wykielkowane wsadziłem i tydzień czekałem trochę cierpliwości 💯 że wyskoczy 👊👍 Hej a może wiecie co to jest to małe zieloniutkie??? Na pierwszym zdjęciu widać lepiej trochu po prawej na topie Edytowane 15 Kwietnia przez Robson Aaaa i to jest ten orion @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 16 Kwietnia @Robson mozliwe ze jajca, pokaz lepsze zdjecie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 16 Kwietnia 11 godzin temu, Boczelli napisał: @Robson mozliwe ze jajca, pokaz lepsze zdjecie Jajca mogą sie pojawić w każdym momencie kwitnienia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 16 Kwietnia @Boogie w sumie to tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwordslayer 20 Napisano 16 Kwietnia @Udyr dzięki wielkie udało się w koncu! @Robson właśnie wyszedł, mam nadzieje że już nie będzie takich problemów haha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 10 Napisano 17 Kwietnia Orionek jest twardy he he nie powinno być problemu No i te zdjęcie co to ???🤨 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 17 Kwietnia @Robson banany. Usuń to w całości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 10 Napisano 17 Kwietnia Bananowe jaja he he 😆😆😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 17 Kwietnia 🍌🍌🍌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 10 Napisano 17 Kwietnia Czyli mała daje znak że koniec pierdolenia czas brać się powoli do suszenia he he @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,313 Napisano 17 Kwietnia @Robson jak trichomy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 10 Napisano 17 Kwietnia (edytowane) 10%bursztyn 60% mleko reszta przezroczyste no i banany 2 he he flush trochę mrozu trzy dni ciemności i tnę.Dla mnie ok nie lubię takiego betonu he he😆😆😆 Edytowane 17 Kwietnia przez Robson 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nwordslayer 20 Napisano 17 Kwietnia Dzisiaj 6 dzień od zasadzenia Orion (2 dzień od wykiełkowania) Blue Cheese (4 dzień od wykiełkowania) Chciałbym już ogarnąć coś do LST, zeby potem nie latać po ogrodniczych na siłe, tylko żeby spokojnie czekało w domu. Czym robić LST, bo troche sie boje wykorzystywać sznurek, żeby nie skaleczyć roślink i ile jeszcze tak czasu by je zrobić? Coś jeszcze poprawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,311 Napisano 17 Kwietnia @nwordslayer jeszcze masz z 2tyg. Moze byc sznurek, gruby drut w oplocie, klipsy do lst itd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach