Gość Napisano 4 Kwietnia (edytowane) @Boczelli zrobilem drucikami, oprawki nie wiem czy da się zdjąc bo nie widze sposobu zadnego, hmm z lampa myslalem ze bedzie idealna ale sie myliłem Edytowane 4 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,343 Napisano 4 Kwietnia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Kwietnia @Boczelli Udalo sie xd ale tyle sie nameczylem bo bylo tak zaklejone jakims gumolitem dzieki wielkie za porade jakies jeszvze propozycje ? myslicie ze te dwie zarowki po 25w starcza na te 3 roslinki w rzedzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,343 Napisano 4 Kwietnia @wanda narazie powinno starczyc, na kwitnienie szykuj cos mocniejszego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Kwietnia (edytowane) witam dzis dzien 5 fotorelacji od kiedy wyszly z ziemi mam jednego nie dobitka który dopiero teraz sie z ziemi wyłonił i mam też jedną roślinke która bardzo słabo rozwija liście myślicie ze przetrwa ona? - jest na 3 zdjęciu tutaj jeszcze pare zdjec Edytowane 5 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 5 Kwietnia Często bywa tak, że ta najmniejsza na początku na koniec jest największa i najwięcej plonu daje.... 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Kwietnia (edytowane) Witam serdecznie dzień 7 fotorelacji roślinki mają sie dobrze wypusciły troche liści rosną fajnie nie widać narazie zadnych niedoborów/nadwyżek Edytowane 7 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Kwietnia witam dzisiaj dzień 9 wydaje mi sie że całkiem ok jak oceniacie ? ten jeden zmutowany troche mnie martwi ale reszta wyglada ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Kwietnia (edytowane) Witam wszystkich dzień 10 od kiedy wyszły z ziemi ogolnie rosna fajnie ale na dwoch roslinkach zaobserwowalem takie dziwne plamki? jak myslicie co to moze być lałem 4ml root juice,bioheaven 2ml,activera 2ml i dwa razy okazjonalnie po 0,5ml calmagu Edytowane 10 Kwietnia przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 10 Kwietnia Wyglądają jak przenawożone🤷 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,343 Napisano 10 Kwietnia Przenawozona i przypalona 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Kwietnia który z tych nawozów moze to powodować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 10 Kwietnia @wanda Każdy xd Już sama ziemia Light ma w sobie jedzenia na ok. 2-3 tyg, a ty z marszu im wjebałeś wszystko xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,343 Napisano 10 Kwietnia @wanda daj im teraz samej wody ze 3tyg to moze sie odratuja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Kwietnia @Boczelli czyli jak za 4 dni wchodzą na wega to przez calego vega nic im nie lac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 10 Kwietnia (edytowane) @wanda lej przez ten czas sama wode i obserwuj co dzieje sie z roslinami. Powinny nabrac zdrowo zielonego koloru bez znieksztalconych lisci Edytowane 10 Kwietnia przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,343 Napisano 10 Kwietnia @wanda na wegu to one juz sa od dawna 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Kwietnia @Boczelli aha myślałem że veg zaczyna się od 14 dnia po wyjsciu z ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Kwietnia Lipę widzę, lipa też drzewo, ale gdy mowa o niepowodzeniu to takiego terminu używa się dla klęski, jaka nadchodzi, chyba, że wiele zmieni się na lepsze, ale na razie nic tego nie zapowiada.:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Kwietnia Dzien 20 leje sama woda roslinki wygladaja ok jedna zaliczyła przypadkowy toping przez nieuwage rosna fajnie powoli pojawia sie wloski na szczytach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach