Nowy 1 Napisano 1 Kwietnia Hejo, Mam takie pytanie z ciekawości: Czy hodowla 1 automata (jakiegoś auto lowryder 2) mocno śmierdzi? mam pokój jakieś 5x7m. Mam takie coś: https://botland.com.pl/pokrowce-obudowy-i-ramy/18671-pokrowiec-do-drukarki-3d-sredni-73-x-65-x-72-cm-5904422360863.html?cd=19822718347&ad=&kd=&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwtqmwBhBVEiwAL-WAYRZbFjl6vU0GaYZDZc9y3XPLo6hvHauxh-cXUGHg7yGpjcnbCSL75BoCYJ8QAvD_BwE Myślicie że się nada na growbox? Będzie potrzebne jakieś filtrowanie czy coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 1 Kwietnia Widze ze taniej kupic growboxa niz pokrowiec na drukarke 😅 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,140 Napisano 1 Kwietnia @Nowy będziesz potrzebował filtr i wyciąg jeśli ma być bezzapachowo, ale i tak zawsze będzie coś czuć przy otwieraniu boxa. Myśle ze to co masz można by spokojnie jakoś przerobić... tylko nisko troche będzie... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,402 Napisano 1 Kwietnia 72cm wysokosci z gory skazuje to na niepowodzenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 1 Kwietnia (edytowane) @Nowy jebie konkretnie. @Boczelli tylko się zastanawiam po co w pokrowcu folia odbijająca światło... 🤔 Właściciel pewnie też się zastanawiam czemu wszyscy kupują pokrowce a nikt jeszcze nie kupił drukarki xd @moonka są tzw pc boxy to pod taką się nadaje, zielony chyba ma podobny schowek na buty a 200 gieta wyciąga. Edytowane 1 Kwietnia przez Growerseed 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach