moonka 3,341 Napisano 5 Czerwca @Boczelli jedno i drugie przyda sie roslinom wiec dojaram jointa i laduje dupe na skuter🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 445 Napisano 5 Czerwca @moonka kto ma najlepszy skuter w mieście 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 5 Czerwca @Boczelli ile tej soli sypac na powiedzmy litr wody? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 5 Czerwca @moonka standardowo robi sie roztwor 2% czyli 20g, ale mozesz doraznie zrobic 3-4% 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 5 Czerwca @Boczelli sol kupina w kruidvat. Wieczorem zrobie oprysk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 5 Czerwca @Adi_ejol nie wiem kto ma najlepszy ale wiem komu nie podobal sie kolor w jakim ma skuter😂 jeszcze nie mialem dwokolowca, ktorego bym nie przemalowal po swojemu🤣🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 5 Czerwca Blumat out. Rosliny na chwile wyjete z boxa po czym 3 szt dostaly oprysk. Serce mi pekalo gdy widzialem mokre topy ale lepiej tak niz patrzec jak bledna w oczach. Smrod po ich wyjeciu byl nie do zniesienia. Stare skarpety + blizej nieznany zapach nie byly przyjemnym doswiadczeniem😂 ogolnie szronu na nich od groma i gdyby nie ich kolory bylo by bajecznie. Teraz pytanie kiedy bezpiecznie mozna by ie troche przyciac. Niektore sa tak zarosniete, ze szok a w szczegolnosci lemon🙈🙈 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 5 Czerwca Teraz doczytalem, ze mozna bylo je podlac.. 🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 5 Czerwca Jak mocno zarośnięte to bym po jednym liściu z węzła się pozbył 🤷. Który tydzień flo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 5 Czerwca @moonka Ja bym ciął już po 3-4 wiatraki od badyla, skupiając się na środku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 6 Czerwca @WymiataczMega okolo 15 maja pojawily sie pierwsze oznaki kwitnienia czyli kwitna okolo 3 tygodnie. Nie wiem czy jest to dobry moment na fryzjera i za kazdym razem mam ten sam problem na flo. Ma wegu strzyge jak powalony a na flo mam duze obawy😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 6 Czerwca @moonka moim zdaniem to ostatni moment na duzego fryzjera 🙃 ja myslalem ze bedziesz lał w korzeń, a nie oprysk robil 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 6 Czerwca (edytowane) @Boczelli wszedzie tylko o opryskach wiec poszedl oprysk. Na noc dodalem jeden mocniejszy mieszak zeby wydmuchalo z topow i po pracy zobacze co tam sie dzieje i moze przy okazji je podetne jak bede mial czas Edytowane 6 Czerwca przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 6 Czerwca @moonka ta sol zostawia taki bialy osad na lisciach, ale nie powinno im nic byc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 6 Czerwca @Boczelli no jak to sol🙂 najwyzej bede mial nastepna lekcje na przyszlosc jesli cos pojdzie nie tak😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 6 Czerwca (edytowane) Generalnie nic sie nie zmienilo🙃 jako, ze nic sie nie zmienilo to dwie zolte dostaly soli do ziemi. Nastepne podlanie wleci duza dawka mikoryzy gdyz ona przyczynia sie do lepszego wchalania siarki z gleby (info z netu) oraz duza dawka pk gdyz topy rosna z dnia na dzien i trzeba je tuczyc😂 Edytowane 6 Czerwca przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 6 Czerwca @moonka teraz juz ich nic nie zatrzyma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 6 Czerwca @Boczelli ja je moge zatrzymac🤣🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,260 Napisano 6 Czerwca @moonka sumienie by ci nie pozwolilo 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 6 Czerwca @Boczelli tutaj masz racje. Nie na tym etapie🙂 nawet ja nie jestem tak twardy aby je umyslnie usmiercic🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach