Gość Zielone krainy Napisano 19 Marca @Tester nie da się do ciebie napisać wiadomości na PW, więc piszę tutaj. Co się dzieje z forum, że nie można wejść przez wyszukiwarkę Tora? Dzisiaj dopiero mnie na forum przez Tora wpuściło, a wcześniej wylatywał komunikat, że nie można nawiązać połączenia z serwerem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Marca @Zielone krainy nie wiem może coś nie tak ustawione miałeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Marca @Tester Niczego nie zmieniałem w ustawieniach, teraz mnie wpuściło, a wcześniej nie chciało otworzyć forum. Jest więcej takich stron, na jakie przez Tora się nie wejdzie i od 3 miesięcy jest nią też to forum. Mam nowy sprzęt, ale jak przez Tora nie będzie się dało wejść to sobie odpuszczam fotorelacje, ale szkoda, bo qrde 3 lata wszystko działało bez problemu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,331 Napisano 19 Marca @Zielone krainy sa tez inne bezpieczne wyszukiwarki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Marca @Zielone krainy siemano po długiej przerwie 😃 Twoja FR nie doknczona, jakies podsumowanie przynajmniej ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Marca @Boczelli @vego1989 Zaopatrzyłem się w inne zabezpieczenia, ale coś jest nie tak z serwerem, bo nie da się normalnie wejść na forum przez wyszukiwarkę Tor, a na stronę haszysz da się wejść normalnie przez Tora. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 28 Marca @Zielone krainy ja to drzwiami wchodzę🤣😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IdolTwojejClpy 0 Napisano 28 Marca Też nie mogłem, w końcu poleciałem na VPNie od protona. Powinien wystarczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Marca @IdolTwojejClpy Są inne wyszukiwarki, jakie mają podobne funkcje do Tora, jak pisał @Boczelli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 29 Marca @Zielone krainy jakie wyszukiwarki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Marca @mirecki Kilka pozycji znalazłem, jakie mają funkcje podobne do Tora. Np. Globus, Epicki, Comodo Icedragon, Yandex Browser. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
IdolTwojejClpy 0 Napisano 30 Marca @mirecki DuckDuckGo plus VPN od protona za frytę, i będzie G. plus to co wyżej od @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamehameha 38 Napisano 30 Marca A Opera z VPN będzie OK? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach