mirecki 755 Napisano 11 Kwietnia @tomarax70 daj lampę niżej i podsyp ziemią bo robią się już koszykarki z nich. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 11 Kwietnia @mirecki Lampy już są najniżej ustawione 45 cm od od rośliny dziś podstawie coś pod donice uzyskam odległość 35 cm i dorzucę torfu 😉✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 11 Kwietnia @tomarax70 ziemi nasyp aż pod same listki i będzie luksus 😃 ja w tym roku chyba rezygnuje jednak z out 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 14 Kwietnia Siemanko z braku laku wrzuciłem resztę(6+6) jaką miałem i coś będzie trzeba domówić (po śniadaniu lecą na wacik)✌️💪 Wieczorem wrzucę fotki Pań @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 14 Kwietnia I powędrowały na wacik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 14 Kwietnia @tomarax70 ja to juz sie pogubilem😅 ile szt docelowo bedzie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 14 Kwietnia @Boczelli Liczba docelowa będzie się zmieniać . Ale na razie wszystkie jakie miałem już w ziemi albo na wacie . A o zamawianych będziecie informowani ✌️💪😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 14 Kwietnia @Boczelli Tak to teraz wygląda 6 reg 4 sez 8 🦍 I na wacie kolejne 12 szt Tutaj już przygotowane A tutaj 🦍 🦍 🦍 🦍 🦍 🦍 🦍 🦍 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 17 Kwietnia Siemanko nasiona poszły do ziemi czekamy na rezultaty. Panie dziś zostały pod Lanę wodą ,ale coś żółkną listki a na jednym brązowieją jak by jakaś choroba . Poczekam do jutro niech się porządnie napiją i jutro ogarnę fotki i wrzucę wam 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 17 Kwietnia Pewnie przelane 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,318 Napisano 17 Kwietnia Dokładnie, wyglądają na przelane. Chyba pokazała się pleśń na ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 17 Kwietnia (edytowane) Panowie ogólnie roślinki przesususzyłem . Oby nie . Temperatura 21°C wilgotność 70% Dzisiaj je intensywnie podlałem po 100ml zobaczymy jutro co tam się będzie dziać Edytowane 17 Kwietnia przez tomarax70 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 17 Kwietnia @WymiataczMega mialem podobna plesn gdy nie zainstalowalem mieszaka i powietrze stalo. Najgorsze jest to, ze plesn siegala gleboko w korzenie i musialem zmieniac cala ziemie na nowa. Pisalem juz wczesnie koledze, ze przelewa rosliny ale... 🤷♂️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 18 Kwietnia @moonka Panie tak się prezentują i jedyny z chorobą . Wiatraki komputerowe padły baterię zbyt krótko podołały. Coś wsadzę nowego na dniach 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,115 Napisano 18 Kwietnia Utopiłeś ją chyba. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 18 Kwietnia @tomarax70 od poczatku wszyscy Ci mówią ze maja za mokro, to na pierwszy rzut oka widac. Nie lej tak duzo. Wystarczy spryskiwac raz dziennie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 18 Kwietnia Widzę z podlewaniem to u Ciebie dosłownie temat rzeka 😉 zwracam Ci uwagę na to samo co ziomuś @moonka Robisz to w piwnicy i to widać starej ( jakbym widział normalnie stare niemieckie piwnice 😀) tam nie trzeba podlewać żeby to rosło. Taka wilgotność. Jeśli nie ma wymiany powietrza to jest pleśń. Mieszaki i to dużo to minimum,na wczoraj. Najlepiej jakbyś wietrzył lub miał otwarte okienko gdzieś w pobliżu boxa. Powodzenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 18 Kwietnia (edytowane) @Grzechoczący Grzechotnik Panowie wszystko zrozumiane było przytrzymamy je bez podlewania do soboty. A kiełki będę spryskiwać 💪✌️😉 Przyznaje się bez pierdolenia troszkę przesadziłem 🤫😅 Ale będzie dobrze . @Boczelli @WBB Edytowane 18 Kwietnia przez tomarax70 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomarax70 74 Napisano 19 Kwietnia (edytowane) Hello jako tako to leci . Wiatrak mieszający już jest . Wrzucę fotkę wieczorem @Boczelli @WBB @Grzechoczący Grzechotnik Ogólnie dziś zmniejsze odległość lampy od roślin do 25cm . Zrobię lekkie przemeblowanie i wrzucę lepsze fotki Edytowane 19 Kwietnia przez tomarax70 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,318 Napisano 19 Kwietnia Powinny być zielone nie żółte. Czy to przez lampę? Ile w ogóle one mają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach