Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko z braku laku wrzuciłem resztę(6+6) jaką miałem i coś będzie trzeba domówić (po śniadaniu lecą na wacik)✌️💪

Wieczorem wrzucę fotki Pań 

IMG_20240413_110310.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko nasiona poszły do ziemi czekamy na rezultaty. Panie dziś zostały pod Lanę wodą ,ale coś żółkną listki a na jednym brązowieją jak by jakaś choroba . Poczekam do jutro niech się porządnie napiją i jutro ogarnę fotki i wrzucę wam 😉 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ogólnie roślinki przesususzyłem . Oby nie . Temperatura 21°C wilgotność 70% 

Dzisiaj je intensywnie podlałem po 100ml zobaczymy jutro co tam się będzie dziać 

Edytowane przez tomarax70

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@WymiataczMega mialem podobna plesn gdy nie zainstalowalem mieszaka i powietrze stalo. Najgorsze jest to, ze plesn siegala gleboko w korzenie i musialem zmieniac cala ziemie na nowa. Pisalem juz wczesnie koledze, ze przelewa rosliny ale... 🤷‍♂️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@tomarax70 od poczatku wszyscy Ci mówią ze maja za mokro, to na pierwszy rzut oka widac. 

Nie lej tak duzo. Wystarczy spryskiwac raz dziennie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Widzę z podlewaniem to u Ciebie dosłownie temat rzeka 😉 zwracam Ci uwagę na to samo co ziomuś @moonka Robisz to w piwnicy i to widać starej ( jakbym widział normalnie stare niemieckie piwnice 😀) tam nie trzeba podlewać żeby to rosło. Taka wilgotność. Jeśli nie ma wymiany powietrza to jest pleśń. Mieszaki i to dużo to minimum,na wczoraj. Najlepiej jakbyś wietrzył lub miał otwarte okienko gdzieś w pobliżu boxa. Powodzenia 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Grzechoczący Grzechotnik Panowie wszystko zrozumiane było przytrzymamy je bez podlewania do soboty. A kiełki będę spryskiwać 💪✌️😉 Przyznaje się bez pierdolenia troszkę przesadziłem 🤫😅 Ale będzie dobrze . 

@Boczelli @WBB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hello jako tako to leci . Wiatrak mieszający już jest . Wrzucę fotkę wieczorem  @Boczelli @WBB

IMG_20240419_043936.jpg

IMG_20240419_043956.jpg

@Grzechoczący Grzechotnik Ogólnie dziś zmniejsze odległość lampy od roślin do 25cm . Zrobię lekkie przemeblowanie i wrzucę lepsze fotki

IMG_20240419_085601.jpg

IMG_20240419_085519.jpg

IMG_20240419_085501.jpg

IMG_20240419_085446.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi