Gość Napisano 10 Października @moonka też o tym myślałem jak byłem w temacie, ale na alli chyba 600 albo 700kosztowala i mnie to odstraszylo 😅 jak dobrze pamietam, to ktos na grupie zrobil sam maszynke, ale gdzie to bylomi koedy jiz nie pamietam... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 10 Października @vego1989 jak patrzylem to ceny zaczynaly sie od okolo 150€ za najtansze modele wiec jest to juz jakis wydatek. Jednak jesli faktycznie sie sprawdza i oszczedza czas to chyba wartonwydac te pieniadze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 10 Października @moonka po harvescie dam znać jak się sprawdza ten bączek 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Października @moonka napewno sie oplaca, piekne bobki z tego wychodza 🙃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 10 Października @Boczelli raczej będę pierwsza... 😜 A @Glut78 też chyba sobie kiedyś kupił taki sam? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 10 Października @Lady Green ooo to Ty dasz feedback mi a ja im 😁 no Glut tez mial ale cos dawno go nie widac, mam nadzieje ze go nie zwineli.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,311 Napisano 10 Października @Boczelli sum gigant wciągnął go w rzeczne odmęty 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 15 Października @moonka ja w Niemczech zamawialem za 100 euro jestem mega zadowolony 1 krzak zajmuje ok 30 minut gdzie ręcznie to by było około 2-3h 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach