moonka 聽聽 3,385 Napisano 10 Marca @lunatyk44 bym moze zdjecie robione jest jako jpg i dopiero samo zapisanie w galerii zmienia je na heic stad mozliwosc dodania bezposrednio z aparatu i brak takiej mozliwosci ze zdjeciami z galerii. Tak czy inaczej masz wlaczona opcje o ktorej posalem wyzej 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
lunatyk44 聽聽 142 Napisano 10 Marca ciekawy temat 馃憣. problem lezy po ktorej stronie 馃槇 ? Moderator, wrzuc to na problemy, byc moze wrzuce fotorelke 馃憣鉁岋笍 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
lunatyk44 聽聽 142 Napisano 13 Marca siem siema!!przyszlo cos dzis聽ale jak zazwyczaj bywa, jeden przewoznik dal pupy .. 馃槄. z jednej strony to moze i lepiej bo bede musial zamowic troszke wiecej litrow ziemi. No to zlozylem tez plachte dla kurduplow聽 2 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Boczelli 聽聽 3,304 Napisano 13 Marca @lunatyk44 bedziesz mieszal organike z mineralnymi? @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
moonka 聽聽 3,385 Napisano 13 Marca @Boczelli nie ma to najmniejszego sensu @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Boczelli 聽聽 3,304 Napisano 13 Marca @moonka聽no wiem, ale widze ze ma i takie i takie nawozy. 2 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
lunatyk44 聽聽 142 Napisano 13 Marca @Boczelli szkoda ze ziemia nie przyszla, wrzucajac jej zdjecie zostalbym zasztelytowany i powieszony. Nie, na luzie!聽@moonka w wiekszych kwestiach jak outdoor ma to sens 鉁岋笍 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
moonka 聽聽 3,385 Napisano 13 Marca @lunatyk44 z tego co wiem to sole zawarte z mineralnych zabijaja w ziemi wszystko co stworzyla organika. Dodatkowo mozna miec problemy z powaznie rozjechanym ph.聽 Nie sprawdzalem na sobie i nie mam zamiaru ale nie raz czytalem i bezsensownosci mieszania nawozow 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Glut78 聽聽 640 Napisano 13 Marca @lunatyk44 nie wszystkie nawozy bio mo偶na 艂膮czy膰 z syntetycznymi. Syntetyki zabijaj膮 偶ywe kultury bakterii i grzyb贸w i tak jakby艣 tych bio wogule nie dawa艂. Szkoda pieni臋dzy Zamiast plagrona trzeba by艂o orgatrex kupi膰, albo biobiz Ale ka偶dy ma sw贸j ogr贸dek聽 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
lunatyk44 聽聽 142 Napisano 14 Marca @moonka ciesze sie ze tak bardzo sie martwisz i milo mi z tego powodu. Jak w temacie posta mozna zobaczyc beda trzy pomidorki, a wiec i 3 doniczki.聽@Boczelli nie zamierzam mieszac tego wszystkiego razem 鉁岋笍 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
WBB 聽聽 2,115 Napisano 14 Marca To nie chodzi o to, 偶e nie b臋dziesz miesza艂 na raz.... Te nawozy siedz膮 w ziemi i tam si臋 miesza膰 b臋d膮... @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
moonka 聽聽 3,385 Napisano 14 Marca @WBB zapewne mial na mysli, ze jedne pojedzie na organiku a inne na mineralnych. No chyba, ze sie myle 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
WBB 聽聽 2,115 Napisano 14 Marca @moonka chyba, 偶e tak. Z tymi mineralnymi trzeba mie膰 do艣wiadczenie bo ja sam pal臋 li艣cie bo si臋 dopiero ich ucz臋 馃檪 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
lunatyk44 聽聽 142 Napisano 14 Marca @WBB trzy doniczki, trzy inne kwestie 鉁岋笍 tak od raz wspomne ze ziemia plagron allmix w jednym krzaku plus potem na flo od plagrona papu. druga sztuka mieszanka ogrodowej z boostem. co do trzeciej zastanawiam sie jeszcze 鉁岋笍 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
moonka 聽聽 3,385 Napisano 14 Marca @lunatyk44 ogarniesz to wszystko jesli chodzi o pozniejsze nawozenie? Chodzi mi o to, ze kazda doniczka bedzie miala inne zapotrzebowanie na ilosc wody oraz na ilosc nawozow. Raz, ze wszedzie bedzie inna ziemia a dwa rozne pestki. Pytam z ciekawosci bo moze masz juz wszystko obcykane i dla Ciebie to nie problem馃檪 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
lunatyk44 聽聽 142 Napisano 15 Marca @moonka czas pokaze ale kciuki mozesz trzymac 馃.聽 聽 wlasnie przylecialy podloza, brakuje jeszcze ogrodowki i bedzie mozna zabierac sie za montowanie wszystkiego 鉁岋笍. w wolnej chwili odwiedze dilera (sklep ogrodniczy) 馃槄 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 15 Marca @lunatyk44聽powodzenia z ta lampa 馃檪聽 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
lunatyk44 聽聽 142 Napisano 15 Marca @dziurawy nie dziekuje hehe. maly boksik powinno byc ok, zobaczymy przy koncu na paczkach. A co uzywales jej i nie jestes zachwycony ? @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 聽聽 Napisano 15 Marca @lunatyk44聽mialem 70cm box ty masz 60 , powtarzam ci to samo co mowili mi starzy wyjadacze , nie chcialem im wierzyc a niestety mieli w huj racje !! z 4 krzakow wyszlo 230 g po zmianie lampy na 300 w wyszlo 500 G !!!聽 @lunatyk44聽a gdy jeszcze znalazlem ziomka na YT gdzie ma dwie takie lampy pod katem zamontowane聽 do jednego krzaka to szczeka mi opadla聽 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
lunatyk44 聽聽 142 Napisano 15 Marca @dziurawy jakas fotorelacja z przed zmiany lampy i po zmianie ? Nie sprzeczam sie bo swiatlo jest wazne, ale inne warunki rowniez聽plus odmiana krzaka 鉁岋笍 poza tym 60x60x140 i do tego trzysetka ... chyba troche marnowanie pradu ?聽 no trzeba tez wspomniec ze jest lampa i "lampa" 馃槂 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach