jan Kowalski 2 Napisano 25 Lutego Hej hej czy ktoś może mi powiedzieć co się dzieje z moją roślinką mam 6 w namiocie tylko ta jedna tak się pogorszyła przez noc ,czy moze zła temperatura ?a może ja przelałem ? Nie wiem co robic z godziny na godzine jest coraz gorzej.. @Udyr @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 25 Lutego @jan Kowalski daj zdjęcie całej rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lutego Efekt pazura co jej lejesz ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jan Kowalski 2 Napisano 25 Lutego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lutego @jan Kowalski brak azotu?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jan Kowalski 2 Napisano 25 Lutego Przesuszylem je trochę ostatnio ,ale bez przesady ,zresztą je wszystkie ,bo mam 6 ,ale bez przesady nic się z nimi nie działo ,zrobiłem im mala podcinke liści ,podlalem i nagle ta jedna sie tak pogarsza,na lisciach ma tamie slady ? Czy to może być że było za zimno ? Leje shogun a i b plus roots na korzenie. @Pablo 1988 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lutego @jan Kowalski to napisz więcej informacji na temat tego grow jaka masz temp w boksie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 25 Lutego @jan Kowalski jakie warunki w boxie? Może być kilka przyczyn powstawania takich pazurów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 25 Lutego @jan Kowalski Od niskiej temperatury raczej to nie możliwe jak to stało się przez noc... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach