WymiataczMega 2,334 Napisano 20 Marca @moonka co ich nie zabije to je wzmocni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,334 Napisano 20 Marca Pójdzie im to na dobre. Automat potrzebuje mocnego startu😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 20 Marca @WymiataczMega pozyjemy zobaczymy🙃 Moj kolejny wynalazek😂 mini wyciag do malego boxa. Wentylator 80x80mm z przejsciowka na rure 120mm montowane jak wszystkie moje wyloty. Do zestawu wleci z czasem maly filtr mozliwe, ze rowniez mojego autorstwa🙃 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 20 Marca @moonka Tobie to sie niezle nudzi na tym chorobowym 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 20 Marca @Boczelli to raz😅 a dwa nie mam kasy i kombinuje z tego co mam pod reka🙃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 20 Marca @moonka to i tak duzo masz pod reka. Duzo ludzi z hajsem by tak dobrze nie ogarneli tematu. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 20 Marca @Boczelli mam sporo pozostalosci po porzuconych hobby i jak widac czasami sie przydaja🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 20 Marca @moonka cos wiem o porzuconych hobby 😂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 22 Marca (edytowane) Dzien 20(mango i orion) i 22 dla pineapple. Mango i orion bardzo przystopowaly wzrost. Wzgledem pineapple wygladaja bardzo mizernie a w szegolnosci mango (czerwona doniczka). Narazie jeszcze ja potrzymam ale nie wiem czy cos sensownego z niej bedzie. Poprawilem w kazdej lst, pozniej je podleje i zostawiam je w spokoju na weekend. W poniedzialek kolejne podlanie i wleci kilka zdjec🙂 Edytowane 22 Marca przez moonka 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 22 Marca @moonka dajesz im cos na stres po treningu? Jak masz miejsce w boxie to ja bym zostawil, czasem potrafia wystrzelic dopiero na poczatku flo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 22 Marca @Boczelli daje im odpoczac 2 dni😂 to tyle na stres😂 miejsce jest wiec poki co zostaje😉 za jakis czas powinienem wyjsc z pieniedzmi na prosta i zaopatrze sie w jakies "wspomagacze". Narazie staram sie jechac na tym co mam🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Marca @moonka powiem Ci tak. Miałem 2oriony. 1zqpierdalal a drugi był jakiś niedojebany na poczatku. Jak wskoczyly na flo to ten niedojebany dal większy plon i lepsze boby niż ten co zapierdalal od początku 😅 ja to zawsze mówię, z tych niedojebanych zawsze wychodziły mi najlepsze sztuki na końcu 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 22 Marca @vego1989 tak jak pisalem wyzej. Zostawiam go dajac mu szanse🙂 Poszlo po 0.7litra wody z olejkiem bo robactwo dalej lata. Sadzonki na outa rowniez dostaly swoja dawke aby przetrwaly weekend. Opuscilem troche lampe zostawiajac w dalszym ciagu okoloce 20-25% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 23 Marca (edytowane) 21 dzien orion i mango. Szybko 😅 Edytowane 23 Marca przez moonka 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Marca @moonka orion właśnie ok 20 dnia zaczyna flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 23 Marca (edytowane) @vego1989 patrzylem na poprzednie zdjecia i na wczorajszych juz widac pierwsze oznaki ale ja ich nie zauwazylem. Ile on srednio kwitnie? Ok. Internety pisza o 30-40 dniach. Zobaczymy🙂 Edytowane 23 Marca przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Marca @moonka ok 3miesiecy sa zajebiscie nabite i twarde 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 25 Marca Grube gałęzie się robią👍👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 25 Marca (edytowane) @mateo grubo to idzie ten pineapple😅 za to w dwoch pozostalych odkrylem przed chwila plesn w doniczkach. Za dlugo zwlekalem z montazem wyciagu i stojace powietrze zrobilo swoje. Na szczescie nie bylo tego duzo i mam nadzieje, ze opanowalem sytuacje dajac wyciag oraz montujac inaczej mieszak Edytowane 25 Marca przez moonka 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 25 Marca Ja zbieram delikatnie górę psikam preparatem na pleśń i dosypuje nowej i jest zawsze lala jeszcze przez 2 tygodnie pryskam 2x na tydzień po wierzchu ziemi i wszystko znika 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach