moonka 3,428 Napisano 24 Lutego Z nudow powoli startuje z kolejnym grow. Tym razem tylko jeden automat (99% auto bo nie przypominam sobie abym mial je sezonowe) bo nie mam ich wiecej a sezony zostawiam do wiekszego boxa. Wczoraj trafily do kieliszka a dzisiaj na recznik. W drodze jest kolejny led kingbrite 240W, ktorego kupilem ze wzgledu na cene a w razie czego moge miec 720W na cala powierzchnie 90x120. Ziemia lightmix od plagron + biotabs, bakterie, mikoryza i inne bio pierdolety. Roslinka bedzie rosla w skrzynce bo mam pewny plan co do lst 5 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lutego Powodzenia 🤘 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lutego Dokladnie powodzonka i udanego prowadzonka roslinki😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,428 Napisano 24 Lutego Dzieki Panowie👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Lutego @moonka o takim samym boxie myślałem w sensie że układ.. po tej relacji.. której już nie ma 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,428 Napisano 24 Lutego @Mr.Green kiedys o takim pisalismy🙂 kupilem go ze wzgledu na mala wysokosc. Szkoda, ze nie jest troche wiekszy tzn takie 100x150 z podzialem 100x100 i 100x50 ale i tak jest spoko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Lutego Ogólnie to są różne rozmiary takich boxow 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,428 Napisano 24 Lutego @Mr.Green ale wszystkie sa dla mnie za wysokie. 150cm to max co moge wstawic i zakryc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,428 Napisano 26 Lutego Witam wszystkich🙂Pojawil sie maly kielek ale poczekam z nim do jutra az podrosnie. Dzisiaj przygotowalem ziemie w trzech doniczkach... tak w trzech bo plany sie delikatnie zmienily😂 zamiast 1 beda 3 automaty ale jakie nie wiem😂 jeden z uzytkownikow forum zdeklarowal sie wyslac mi kilka pestek auto zebym zapelnil boxa🙂😅 Odnosnie ziemi to wzbogacilem ja troche. Zamiast tablety od biotabs dalem do ziemi powder feeding bio grow (npk 7-2-4) i mikromix soil dla lepszego zycia biologicznego. Powder wlecial w polowie zalecanej dawko gdyz to automaty i weg bedzie bardzo krotki. Mikromix w pelnej dawce gdyz tego nigdy za wiele😂 Doniczki to 2x 7 litrow i jedna 5 litrowa. Przy okazji wzialem sie za pomidory do szklarni. Wysialem 4 pestki i wstawilem do duzego boxa zeby powoli rosly🙂 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,369 Napisano 26 Lutego Gołąb dzis wylecial 🕊️ 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,428 Napisano 26 Lutego @Boczelli 👍zyrafy wchodza do szafy... 🤣😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,428 Napisano 27 Lutego Wlasnie odebralem leda😁 dojaram jointa, jade kupic wlacznik czasowy i wsadzam kielka w ziemie😀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,428 Napisano 27 Lutego Kupilem 2sztuki bo znalazlem ich od groma w uzywancu po 1€ za szt😅 dodatkowo 4 wieksze karabinczyki zeby po ludzku zamontowac lampy A teraz do sedna... bylem wlasnie u Jana Nowaka😂 odebrac pestki, ktorymi obdarowal mnie @Boczelli🙂 dzieki raz jeszcze👍🙂Pisalismy o 2 sztukach ale zebym mial zagwozdke dostalem ich troche wiecej😅 postanowilem wiec zeby forumowicze zdecydowali jakie 2 sztuki wstawic do boxa🙃 nie ukrywam, ze korci mnie Orion F1 ale niech wiekszosc zdecyduje🙃Czas do jutra rano jak wstane (wstaje wczesnie😂) 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Lutego @moonka dawaj Oriona, jest kotem. Miałem dwie sztuki, prawie po 70g z każdej, piękne boby, ladnie zbite wssysykie,nawet te dolne partie. Latwo soemprowadzinte rosliny, nawet mialy fryzjera u mnie mimo ze to auto indaly rade...zapach piekny, typowy skun, noni moc jest konkretna. Jezeli chcesz szybko to tylko to, pp 20dniach kwitnie i w niecałe 3miesoace możesz mieć palonko 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,428 Napisano 27 Lutego (edytowane) Box "odpalony". Lampa 60cm i 20%. Kielek wsadzony w dolek zalany mikoryza po czym podlane ukorzeniaczem z mikoryza w ilosciach blizej nieznanych😂 mokry recznik doa zwiekszenia wilgotnosci i jedziemy👨🌾👨🌾 Posadzone blisko krawedzi w celu wykonania lst Edytowane 27 Lutego przez moonka 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,367 Napisano 27 Lutego @moonka i jakie pestki się zadomowiły? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,369 Napisano 27 Lutego @moonka szybki ten golab 😅 Mialem Oriona i Northern Light i widzialem kilka relacji z nimi i rosna spoko. Ja bym zobaczyl te Haze, bo tez je bede sadzil ale dopiero na zime 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,428 Napisano 27 Lutego @WymiataczMega narazie pineapple kush w srodkowej. Orion sie moczy i czekam na sugestie odnosnie trzeciej ostatniej pestki🙂@Boczelli pewnie lecial z wiatrem a wczoraj dobrze wialo😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,369 Napisano 27 Lutego @moonka no to dawaj ostatnia z Biogenetic beda 3 rozne seedbanki do porownania 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,428 Napisano 27 Lutego @Boczelli nie ma sprawy👍 lubie mango wiec...🙂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach