WBB 2,119 Napisano 17 Maja Ja pamiętam jak X lat temu jak się materiał skończył a ziarenka zostały to z tytoniem te ziarenka w lufę ładowałem (żeby nie wypadały) i ogień... ale słabo klepało 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja @WBB ja lodygi zbieralem inje palilem jak nie bylo co, chuja robilo ale...xd² @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 20 Maja W dniu 17/05/2024 o 11:20, WBB napisał: @WymiataczMega no były testy. I standardowo pierwszy odebrał mi siły, ale na drugi dzień już za słabe 🙂 Brat dostał też pół topa żeby sprawdził moc i zobaczył, że to nie są 3 ziarenka w topie 🙂 Ziomuś mam to samo zawsze xd Pierwsze zawsze mnie zmiata z planszy, a później nie tyle że słabe, ale słabsze się wydaje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladimir 268 Napisano 20 Maja (edytowane) Zrob bubble i po problemie. Zwrot w granicy 20%-30% Co pohermilo? Jaka przyczyna ? Temperatura? Edytowane 20 Maja przez Wladimir @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 20 Maja @Wladimir nie mam czym i nigdy tego nie robiłem. A przyczyny nie znajdę bo już same pestki były niewiadomego pochodzenia. Niby kupione kiedyś w Holandii ale ja mam teorie, że to pestki z jakiejś hermy mogły być a ja sobie dałem je wcisnąć... A od temp to w jakim sensie? Bo za wysoka nie była. Może raz przez kilka godzin. Bardziej różnica temp ale grzalem żeby poniżej 20 mi nie spadało.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 27 Maja 9 tydzień flo minął. Zjebane 6/6 sztuk. Wszędzie pestki. Wszystko mleczne... ciekawe czy i kiedy dojdzie do bursztynu. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Maja @WBB wydaja sie niektóre nie do końca mleczne. To indica? A nie, bo nie znasz ziaren...ja bym potrzymał do dwóch tyg jak sie trzymaja i ciachal...Czylinzostaje dla Ciebie wszystko? 🤔nie tak jak ostatnim razem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 27 Maja Ja tam miejscami widze juz bursztyn. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 27 Maja @vego1989 nie wiem jeszcze ale myślę, że tak. Ja bym np nie chciał sobie kupić takiego jarania 🙂 @Lady Green też wydawało mi się, że widzę bursztyn bo go chciałem zobaczyć 🙂 One już chyba 2 tygodnie bez żarcia idą i niedoborów nie widać 🙂 Jutro Wam pokaże jak to tam napuchło. Bo tak jakoś jak nigdy mi się podoba 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 27 Maja 48 minut temu, WBB napisał: też wydawało mi się, że widzę bursztyn Raczej mi sie nie wydaje... 🧐 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 29 Maja W dniu 27/05/2024 o 20:56, WBB napisał: Jutro Wam pokaże jak to tam napuchło. Które jutro? 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Maja @Lady Green może nie ma czasu bo szpachluje 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Maja Nie ma szpachlowania.... przynajmniej na tą chwilę 🙂 Ale nie myślałem, że ktoś zauważy 3 dni w tą czy w tą. Jakoś tak dziwnie rosną.... np ten ostatni 🙂 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 29 Maja @WBB ktoś zawsze zauważy. 😉 Jak testy? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Maja 1 minutę temu, Lady Green napisał: Jak testy? Musiałby to ktoś z mniejsza tolerancją niż ja zajarać. Mnie tak średnio klepię... ale lubię się po tym od razu przed TV położyć 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 29 Maja @WBB zrób sobie przerwę ze 2 dni, mnie zazwyczaj juz jeden dzien przerwy wystarcza. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Maja @Lady Green takie jednodniowe przerwy nawet mi się udawało niedawno zrobić ale jak dyma nie walnę to zasnąć nie umiem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 29 Maja @WBB no to nie śpij, jaki to problem? Odeśpisz innym razem jak będziesz zmęczony. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,337 Napisano 29 Maja @WBB uff.. już myślałem że cię czarna dziura wciągnęła 😉 @Lady Green 2 dni jak ta lala. Po takiej przerwie jak bucha przyjmie to będzie trzeba go zbierać. @WBB w tych miejscach same nasiona pewnie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 29 Maja @WymiataczMega czarne dziury się boją bo wciągnąć to ja mogę je 🙂 A nie wiem... zmacam to dzisiaj czy tam są pestki. Ogólnie to nie macam ich bo szkoda mi rąk brudzić jak i tak to chujnia jest. @Lady Green ja jestem cały czas zmęczony. Się zastanawiam czy to brak jakiś witamin czy co. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach