Prepers 1,406 Napisano 30 Kwietnia @vego1989 z 0.25 kg mocnej trawy, poprostu z smaku wybredny jestem te 3 miesiące mnie trochę martwia :)) Moze makumbe poprostu zrobię, ale powiem ci że ciekawy jestem tego twojego dragona 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 30 Kwietnia @Prepers dragona mozna pic juz po tygodniu. Po prostu te 2-3miesiace to taki czas lezakowania jak z dobrym winem czy whiskey nabiera wieksaej mocy i charakteru. Jak nigdy nie piles, a masz wolne palenie to warto spróbować. @WBB na 99% pestki beda na kazdym krzaku, jak nie na wierzchu to w środku topow. Normalnie ciągnij ta uprawe do końca, co możesz to obrywaj i tyle 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 30 Kwietnia No też tak wczoraj stwierdziłem, że trzeba lecieć tak jak jest. Ale wcześniej jak miało być karmienie to karę zastosowałem i te trefne sztuki nie dostały żadnych witaminek, tylko woda+terrabloom bo tego mam sporo. A te dwie "zdrowe" dostały wszystko 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 30 Kwietnia @Prepers zrób dragona. Moj juz chyba 1,5 miesiąca stoi, zdążyłam juz o nim zapomniec kilka razy. O... moze dzis zrobię kolejny test. 😊 ...może koleżanke też poczęstuje... 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia @Lady Green koniecznie relacje zdaj 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 30 Kwietnia @vego1989 jak bedzie z czego to zdam. 😉 Do piwa ktos to kiedys dodawał? Tez takie mętne sie zrobi? Bo drinki z tym to mało zachęcająco się prezentują... 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia @Lady Green wydaje minsie, ze wszystko będzie metne, czułaś ostatnio taki posmak ziół i oleju ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 30 Kwietnia @vego1989 czułam centralnie smak trawy... i mówie o takiej trawie jak na łące rośnie, co krowa ją je. 🤷🏻♀️ Choć może faktycznie coś z oleju też to miało... 🤔 ...ale takiego niezbyt smacznego, jak np z czarnuszki. 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia @Lady Green taki posmak zostaję, ja czułem na gardle oleisty taki...nie wiem jak to nazwac, u mnie 50ml i bylo git, bez wywalania korkow, alemkazdy dragon maminna recepture 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 30 Kwietnia @vego1989 po 50 spirytusu to od samych %% pewnie bym miała ciekawie... 🙈😉 16 minut temu, vego1989 napisał: taki posmak zostaję Dokładnie tak, przed chwilą nawet testowałam, koleżanka też ma podobne odczucia. 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia @Lady Green no zabuja się w głowie przez moment, później jest tylko przyjemniej ☺️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,321 Napisano 30 Kwietnia @Lady Green @vego1989 tego to sie wali szota, popija i czeka na fajerwerki. A nie tam jakies drinki 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 30 Kwietnia @Boczelli tak właśnie zrobiłam. 👍🏻 Ale najpierw odbyły się degustacja i skrupulatna analiza przy użyciu wszystkich dostępnych mi kubeczkow smakowych. Niedobre to jest... ale czy gorsze od zwykłej wódki? Wg mnie lepsze. Czy mogę polecić? Na chwile obecną tak. 🙂 Ej... sama sobie zadaje pytania i sama na nie odpowiadam... 🙈 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia @Lady Green czyli działa 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 30 Kwietnia @vego1989 wypiłyśmy po pól kieliszka... myślałyśmy że po 0,25... No ale teraz po coraz głebszych i intensywniejszych rozkminach 😂 doszlysmy do wniosku ze kieliszek ma 0,25 🙈 czyli wypilyśmy "może" po 12,5ml 😂🤣 Ej... bo to nie mój temat jest... Przepraszam, juz nie śmiece. 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia @Lady Green czyli dość mocny, myślisz że 25 za dużo by było? 😃haha dragon spoko jest, lajtowa faza do rozmowy i pośmiania się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 30 Kwietnia (edytowane) Chyba mi wyższa matematyka wjechała... 🙈 chyba... 🙈 teraz juz tego nie przeanalizuje...🤦🏻♀️ 2 minuty temu, vego1989 napisał: myślisz że 25 za dużo by było? 😃 Zależy na jaką głowę... 🤭 Edytowane 30 Kwietnia przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 30 Kwietnia @WBB a gdybyś haszu z tego naklepal? Czy lepiej nie robić jak są jajca? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia @Lady Green hahahaha ladnie Was tam zrobiło 😅Elegancko, że Ci taki fajny wyszedl, zawsze to odskocznia od Bonga czy jointa ☺️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,135 Napisano 30 Kwietnia @vego1989 dzięki za polecenie go. 😉👍🏻🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach