Mr.Green 4,309 Napisano 8 Marca Dobrze wystrzelą w górę po flipie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 12 Marca 40 dzień pełne dawki roots grow plus Calmag troszkę jedna odstaje ale myślę że dogoni siostry na weekendzie zaczynamy zabawę z kwitnieniem 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 17 Marca (edytowane) Przełączone na kwitnienie 45 dzień Edytowane 17 Marca przez Michal Jan 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,334 Napisano 17 Marca @Michal Jan dobry busz👍 ładne i zdrowe. Jakiś fryzjer w planach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 17 Marca 33 minuty temu, WymiataczMega napisał: @Michal Jan dobry busz👍 ładne i zdrowe. Jakiś fryzjer w planach? Był trzy dni temu ale odrastają jak szalone myślę że na dniach kolejny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,334 Napisano 17 Marca @Michal Jan osobiście odpuszczam fryca na indukcji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 17 Marca 8 minut temu, WymiataczMega napisał: @Michal Jan osobiście odpuszczam fryca na indukcji No właśnie coś czytałem na ten temat i zdania podzielone może tylko delikatnie żeby szczyty odsłonić zobaczymy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,334 Napisano 17 Marca Jak fryzjer dla dziewczyn to nie nowość. To bym prześwietlił delikatnie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 17 Marca @WymiataczMega ja po pierwszym grow gdzie wycialem liscie na indukcji i rosliny sie zatrzymaly odpuszczam wycinanie czegokolwiek w tym czasie😅 nastraszyli mnie ze moga byc jajca i rosliny poszly w kontener🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 20 Marca Czwarty dzień indukcji czekamy na preflowersy,połowa dawki bloom power buds lampa 45 % 45cm od szczytów 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 27 Marca (edytowane) Pierwszy tydzień kwitnienia pełne dawki buds bloom zrobiło się gęsto od liści i właśnie nie wiem czy robić im już fryzjera jak dziewczyny się określiły czy może jeszcze chwilę się wstrzymać, lampa55% mocy Edytowane 27 Marca przez Michal Jan 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 27 Marca Teraz zrób i za 2 tygodnie popraw później tylko przecinki delikatne Będzie przewiew między topami i pomiędzy korona a donicami łatwiej będzie się powietrze mieszać ,nie będzie kisło 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 27 Marca Ja jade z tą samą odmianą tylko auto, dobrze to u CIebie wygląda, bede zaglądał, powodzonka! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 27 Marca 3 minuty temu, Boogie napisał: Ja jade z tą samą odmianą tylko auto, dobrze to u CIebie wygląda, bede zaglądał, powodzonka! Zapraszam również powodzenia życzę a relacje też robisz bo jestem ciekaw jak te automaty się mają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 28 Marca @Michal Jan Bedzie im szedł 6 tydzień od pestki, kwitną sobie, jedna ma spore braki ale walczymy 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 9 Kwietnia 14 dzień kwitnienia nie było mnie 10 dni no i niestety dziewczyny rosły jak chciały i poszły bardzo w górę czego nie chciałem troszkę już je wyrównałem poobcinałem niechciane gałęzie i liście teraz już do końca będę miał na nie oko 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 10 Kwietnia Będziesz mogł podciąć jeszcze liści na dole żeby przewiew był i żeby nie kisło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 19 Kwietnia 24 dzień kwitnienia powoli zaczynają puchnąć 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 24 Kwietnia 29 dzień kwitnienia dziewczyny po małych przygodach musiały się schować na 24 h do wora i siedzieć cicho w szafie.Na szybko musiałem zwijać namiot i wszelakie rzeczy nawiązujące do tego bo spodziewałem się nagłej wizyty.Wybor padł na worki budowlane i dwie szafy w których spędziły 24 h i ku mojemu zdziwieniu po tym czasie wyłoniły się jeszcze piękniejsze przed tym jak dostały wór na głowę może to lubią ale koniec końców wizyta skierowana była do sąsiada niżej czyli fałszywy alarm.Dom postawiany światło zapalone klimat sprzyja więc dziewczyny wracają na stare śmieci.Kurde może przypadkiem wyszła metoda na brutala z podduszeniem i workiem na głowę w połowie kwitnienia he 1 3 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 25 Kwietnia @Michal Jan Tam uważaj lepiej 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach