Gość Napisano 21 Lutego @Prepers powodzenia i nie jestem zaden twoj ziomus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 21 Lutego 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 21 Lutego U mnie działa i spr doniczka wypchana calutka korzeniami od samej góry do samego dołu i to mega gęsto jak na 1szym obrazku 👏👏🤣🤣🤣 Dawać panowie dawać dobrze się pośmiać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 21 Lutego @Prepers nie ma problemu zawsze to trochę rozrywki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 21 Lutego Dorośli faceci wyzywają się jak dzieci powód przesadzanie rośli 🙏🤣🤦 @dziurawy Ile razy przesadzałes rośliny że masz taką teorię? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lutego @Resio666 w jednym boxie 3 razy przesadzilem 4 rosliny w drugim ani razu , efekt byl widoczny golym okiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 21 Lutego @Prepers jasna sprawa ale chłop jest najmądrzejszy zna swoje teorie i będzie wmawiał dookoła że tak jest najlepiej bo WIE 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,334 Napisano 21 Lutego @Tester zrób porządek bo to żenada 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 21 Lutego 3 godziny temu, mateo napisał: Moge stwierdzic na podstawie obecnego grow, ze to rzeczywiscie dziala. Obecnie korzenie zaczynaja mi juz wystawac wierzchem doniczki i bede musial je podsypac ziemia. Nigdy wczesniej nie mialem tak rozwinietych korzeni jak teraz po przesadzeniu 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 21 Lutego 🍿🍿🍿 🤣🤣🤣👏 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,395 Napisano 21 Lutego 🤡🤡🤡 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Lutego zaraz powyciszam jak będzie syf 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 23 Lutego W dniu 21/02/2024 o 11:02, Prepers napisał: @dziurawy ziomuś ty jakiś nie szczęśliwy chyba jesteś🤣🤣 to nie był atak, ale przesadzanie roślin nie tylko ma na celu trening korzeni, tylko przesadzanie z light mix na all mix mistrzu nie robiłem sezonów a o tym wiem, a tak poza tym długo nie musisz szukać żeby znaleźć odwrotny wynik testów które przeprowadziłeś, jak przesadzasz sezona korzeń zblokowany zostanie uwolniony, wypusci więcej odnog żeby chłonąć nawóz, a daruj sobie komentarze o metrażu i gramaturze bo tak naprawdę nigdzie go nie podałem Ale nie ma o co się sprzeczać, każdy ma swój ogródek😅, ja używam od początku all- mix( teraz 4 posadziłem w plagron i nie jestem zadowolony), automaty bezpośrednio do dicelowej doniczki, sezony do 0,5 l i dwutygodniowe sadzonki do docelowej. Testowałem różne kombinacje z przesadzaniem i tak jest dla mnie najlepiej Ale każdy robi jak mu się najlepiej sprawdza 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 23 Lutego W którym plagronie sądziłeś lightmix czy growmix@Glut78 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 23 Lutego @Glut78 Chłopie ciebie to wszystko ominęło, bo tester zrobił porządek... Gość mi matkę, i od cweli wyzywał 🤣, bo napisałem mu to co zacytowales xD Ja to mam wyjebane, i jest mi dane 😉 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 23 Lutego @mateo nawet nie spojrzałem, ale plagron jest ciężki, bardzo torfowy Wolno schnie, przez co mało powietrza zasysa Bio-Biz wygrywa @Prepers to teraz wiem dla czego niektórzy są na jednych fotorelacjach a inni na innych😉 i rzadko się spotykają🤣😂 kabaret🤣😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 26 Lutego Wydaje mi się że za mocna ziemia na początek dla tego lepiej light aż korzenie złapią się trochę , i później growmix trochę nawożony na uzupełnienie na start 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 26 Lutego Dzień 26 dziewczyny ładnie idą lampą 50 cm od szczytów 25%mocy dostały ostatnio 2 razy z rzędu pełną dawkę Terra grow potem im odpuściłem bo liście aż ciemne były dostały raz czystą wodę a raz z calmagiem i znów jest zielono czyli co drugie podlanie będą dostawać paszę pozdro 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 6 Marca Dzień 33 pełne dawki grow roots cal mag 2 x topping w tym tygodniu przesiadka do większych donic w jednej przy lst strzelila gałąź ale żyje taa w środku trochę odstaje ale od początku była nieśmiała 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal Jan 60 Napisano 8 Marca Dziewczyny przesadzone do 20 litrowych z 10 dni i przełączam 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach