mateo 956 Napisano 2 Lutego (edytowane) Zaczynamy 10 pestek Bannera oby były też duże i zielone Namiot 120x120 Went mars hydro cali Lampa marshydro fc-e800 Nawozy plagron set jak ostatnio Edytowane 2 Lutego przez mateo 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 2 Lutego @mateo Powodzenia wariacie 😉 i czekam na jakiś rekord 🙂🌿 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 2 Lutego Powodzenia, dobry setup 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Lutego @mateo będzie koń 🐎 walony pod ten temat 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 2 Lutego Aktualnie wszystko do boxa 1 idzie z czasem jak zakończę gorile to dziele na 2 boxy i niech się dzieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 4 Lutego Szafa na buty najlepszy inkubator w środku ciemno i ciepło bo liczniki niedaleko 10 ziaren wczoraj 3h moczone później na ręcznik. 23h i nasionka w ziemi Ziemia plagron light 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 6 Lutego Roślinki już są a to ich nowy dom Są już podlewane roztworem ok 6 pH plus szklarnia 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lutego @mateo przyjemne "mieszkanie", bede zagladal,pozdro!🤘 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 6 Lutego Jeszcze tylko wenta muszę założyć czekam na klemy na razie nie potrzeba ale było by fajnie widzieć już jakieś parametry Tymczasowa lampa Ali ale idzie już lepsza też z Ali 🫣 ale z funkcją dymienia będę miał na okres sadzonek szkoda prądu a 40 e to nie pieniadz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 6 Lutego Swoją drogą fajny namiot i 80e 120x120 wkładka na dno podwójne kołnierze 3x drzwi 3 pasywne 2 małe i 4 duże wloty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 6 Lutego @mateo stelaz na jakich rurkach (srednica)? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 7 Lutego Albo 1.8 albo 2 Wszystkie roślinki są już nad ziemia @moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 10 Lutego Jak Ci sie sprawuje ten box? Mysle o podobnym ale ze skosnym dachen zeby wcisnac go pod skosy na poddaszu. Jak wyglada jakosc wykonania Twojego namiotu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 10 Lutego @moonka jak bardzo ci zalezy zeby pchac boxa pod skos, to sa firmy co szyja boxy na wymiar. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 10 Lutego (edytowane) @moonka tez myślałem o tym boxie ogólnie jestem zaskoczony za 80 e nie widzę na razie minusów jak wyżej podwójne dno pluss podwójne rękawy wszędzie sowak x2 wystarczająca liczba otworów za 80e jestem zadowolony bardzo wiadomo nie jest to mega gruby materiał jak w homebox ale wystarczy😉 W tym skośnym modelu nie masz za dużo wlotów musisz przemyśleć co będzie potrzebne w boxie i ile ich potrzebujesz Edytowane 10 Lutego przez mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 10 Lutego @mateo zrobienie dodatkowych otworow to najmniejszy problem🙂 zobacze czy jest jeszcze cos podobnego i bede myslal 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 10 Lutego Jak otwory to nie problem to mi wydaje się że namiot do ceny jak najbardziej na tak ogólnie polecam marshydro 3x drzwi 5x5 i namioty z homeboxa 4x4 też super fajny biały materiał odbija inaczej światło i wydaje mi się że jest lepiej niż z z srebrem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 10 Lutego @mateo jest duzo fajnych i nawet niedrogich namiotow ale w moim przypadku wybor nie jest latwy. Najlepszy byl by skosny zeby schowac go chociaz troche pod dachem. Szkoda tylko, ze to 1.2x1.2 a nie 1x1. Lampy niby maja odpowiednia moc pod taka powierzchnie ale ich wymiary sa ni w pizde ni w oko bo maja 64x20cm😐 im dluzej mysle tym mniej wiem i mam co raz wiekszy metlik w glowie🙈😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 10 Lutego @moonka A zrobienie samemu nie wchodzi w gre ? 😄 ( projekt zaraz zrobimy mordo co sie martwisz ) robiłem kiedys meble więc pomoge a co kurwa 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 10 Lutego (edytowane) @Resio666 myslalem nad tym ale materialy w nl sa koszmarnie drogie. Za same plyty mdf na takiego boxa wydam tyle co za gotowy namiot a gdzie obicie i cala reszta. Moze w przyszlosci gdy bede juz w trakcie przebudowy poddasza i bede mial nadmiar materialow🙂 Edytowane 10 Lutego przez moonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach