Tester 1,408 Napisano 10 Lutego 2019 (edytowane) Nie wiesz kiedy ścinać swoje rośliny na outdoorze?, chcesz się dowiedzieć ile potrzebują jeszcze czasu? to pytaj Edytowane 10 Lutego 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 5 Lipca 2019 (edytowane) Ile jeszcze im trzeba czasu do ścinki ? Diesel Ryder AF i White Widow AF Edytowane 5 Lipca 2019 przez Kibic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 5 Lipca 2019 @Kibic Diesel Ryder z 4 tygodnie bym mu dał, a white widow dopiero zaczęła kwitnąć z 6 tygodni jej daje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 5 Lipca 2019 też tak myślę jak Filozof diesel 4 tyg white widow jakieś 6 tyg, palenie powinno wtedy uzyskać swoją największą moc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 5 Lipca 2019 obserwuj triochomy jak będą w większości brązowe to ciachaj ale tak jak ziomki wyżej wspomnieli taki jest mniej więcej czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FirstOut 0 Napisano 13 Sierpnia 2020 Pytanie brzmi ciąć czy jeszcze zaczekać? zdj low quality niestety. Odmiana Royal Gorilla auto. Na topach włoski zaczęły już lekko brązowieć, a cała roślina klei się w żywicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Sierpnia 2020 @FirstOut a ile kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 14 Sierpnia 2020 @FirstOut trichomy jeszcze raz trichomy. Osobiście sprawdzam je aparatem w telefonie. U Ciebie roślina niebawem będzie gotowa. Obstawiam 1-2tyg. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2020 @GreenKush co za telefon masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Sierpnia 2020 @Seba691 ja mam szajsunga s10 i można zobaczyć trichomy fajnie. Jak mialam s8 to też był dobry aparat. Jednak mikroskop to jest wyższy level ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2020 Muszę swoim spróbować mam huawei p20 pro a jak nie to żony samsungiem s9+ nie wiedziałem że to przejdzie trzeba spróbować bo obydwa mają spoko aparaty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 14 Sierpnia 2020 @Seba691 no musisz troche się pobawić w powiększanie, ale jak telefon juz ma ze dwa lata to aparat siada. Mi w s10 po roku siadł lekko, widzę że zdjecia w przyblizeniu czasem wyjdą a czasem nie. Trzeba się napocic żeby złapać na nim trichomy teraz. Ale jak był nowy to idealnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Sierpnia 2020 @Farmerka jutro sprawdzę i zobaczymy jak wyjdzie jak coś to zawsze mam Lupe 25x ale ciekawiej by było i wygodniej samym telefonem no ale popatrzę a może połączę Lupe z telefonem i wtedy będzie git z tym że to 25x to jest średnicy jakieś 1.5cm więc trochę mała nö ale pokombinuje Sprawdzałem czy da się to zrobić też lustrzanka z obiektywem dosyć długim ale niestety ten sposób nie działa Trzeba by obiektyw makro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 14 Sierpnia 2020 @Seba691 posiadam s10 + ładnie wszystko widac niebawem wstawie jakieś makro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FirstOut 0 Napisano 14 Sierpnia 2020 @GreenKush lg k11 z bardzo chujowym aparatem więc odpada, ale ogarnąłem już lupę x30 i kieruje się na spota zaraz wszystko będzie jasne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uplink 0 Napisano 18 Sierpnia 2020 Cześć, plus minus ile jeszcze do ścinki? pod chmurką od początku czerwca White Russian auto White Widow auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowak2702 2 Napisano 24 Sierpnia 2020 Roślinka zaczęła kwitnąć tydzień temu (zdj. też z przed tygodnia) ile czasu mniej więcej jeszcze potrzebuje. Późno sadziłem i boje się o pleśń. Jest to automat critical jack albo Orange punch. W tym tygodniu poszła delikatnie w górę i pojawiło się więcej kwiatostanów. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Sierpnia 2020 @nowak2702 z 7 tygodni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol 5 Napisano 7 Lipca 2021 Ile jeszcze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Lipca 2021 @Karol zakup sobie mikroskop kieszonkowy 60x i jeżeli masz mleczno bursztynowe trichomy to jest gotowa do ścinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach