Arni 3 Napisano 13 Września 2022 @Filozof Pleche zauważyłem dzisiaj, jak trzeba to trzeba chciałem poczekać na bardziej brązowe trichomy, ale od dziś załamanie pogody opady, temp mocno w dół i zero słońca więc może to i dobry pomysł. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drab.bear 3 Napisano 14 Września 2022 Kurcze... sam już nie wiem... myślicie, że to już? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ReQ7k 7 Napisano 17 Września 2022 Jak w temacie, kiedy ścinać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Września 2022 @ReQ7k sprawdź trichomy, wydaje się że już niedługo przynajmniej ten główny szczyt. Musisz też obserwować czy plecha nie pojawia się 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ReQ7k 7 Napisano 17 Września 2022 @Szym a ta zmiana koloru trichomów to kwestia raczej dnia/2 czy tygodnia? Świeży jestem w tym temacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Września 2022 @ReQ7k kilku/kilkunastu dni zależy jakie są 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ReQ7k 7 Napisano 26 Września 2022 Czy dojdą? Zważając na temperatury mam obawy odnośnie tego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 27 Września 2022 @ReQ7k nie dojdą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorylmiodu 0 Napisano 1 Października 2022 Ile jeszcze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 1 Października 2022 @Gorylmiodu trichomy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ReQ7k 7 Napisano 7 Października 2022 Czy coś z tego będzie jeszcze czy już do wywalenia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 7 Października 2022 @ReQ7k pleśń do wywalenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ReQ7k 7 Napisano 10 Października 2022 @Tester a jeśli reszta topów jest niezainfekowana to można po prostu odciąć te i resztę ususyzc? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 10 Października 2022 @ReQ7k można 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazzyX56 6 Napisano 17 Lipca 2023 ile jeszcze zostało dni kwitnienia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Lipca 2023 @CrazzyX56 patrząc po lisciach to hybryda więc licz te 60 dni, minimum. Tu dopiero flo wjechało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 17 Lipca 2023 Z 5-6 tygodni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CrazzyX56 6 Napisano 17 Lipca 2023 @grolsch3 Santa Marta haze auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ictusik 0 Napisano 21 Lipca 2023 Automat, 55 dzień od sadzenia. Ile jeszcze +/-? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipca 2023 @Ictusik z 3tyg bankowo, moze dluzej, teraz zacznie to puchnac. Sam policz, z 30dni wega vzyli kwitnie z 25dni dopiero czyli niecale 4tyg, a potrzebuje z 8-10. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach