Gość Zielone krainy Napisano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) @Arni Głodna jest, kwitnie wysysa liście, bo ma pewne braki pierwiastków w ziemi, daj jej bloom i pk , bloom 5 ml na 1 l wody i pk 13/14 2 ml na 1 l wody. Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 24 Sierpnia 2022 Jeśli chodzi o żółknięcie liści dolnych to naturalny proces. Roślina wie że jej żywot się kończy. Gdybyś cal-mag nie dawał to to by były dopiero żółte liście (nawet i brązowe). Kiedy chcesz to ciąć? Na moje czerwone oko to tak jeszcze z 2 tygodnie spokojnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arni 3 Napisano 25 Sierpnia 2022 @mirecki Jak trichomy bedą plus minus w 80% mleczne. Więc od niedzieli pasowało by zacząć płukanie rośliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Sierpnia 2022 @Arni a teraz jakie masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arni 3 Napisano 25 Sierpnia 2022 @mirecki Przezroczyste @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Sierpnia 2022 To jeszcze chwila. Daj jej jeszcze w pizde z pk tak jak pisał @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 26 Sierpnia 2022 LSD 25 auto #1 około 9 tygodnia Gorilla cookies auto ok 9 tyg Ta LSD 25 ma już trochę włosków pomarańczowych Lemon pie auto ok 9 tyg #1 #2 A zapomniałem jest jeszcze jedna LSD 25 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Sierpnia 2022 @pro xd na automaty średnio to 3 miesiące trzeba liczyć a czasem dłużej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek1826 25 Napisano 26 Sierpnia 2022 @pro xd chyba masz fotorelacje z tymi roślinami i tam dostałeś odpowiedzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arni 3 Napisano 26 Sierpnia 2022 (edytowane) @miecki To mam im dać więcej alga bloom czy pk 13/14 bo już nie wiem? Calmag Biobizz też dodać i ile? Próbnik moje automaty mają ledwo 1,5 miecha i zobacz jak wyglądają każda odmiana jest inna. Edytowane 26 Sierpnia 2022 przez Arni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 26 Sierpnia 2022 @Tester wsesie czas kwitnia 3 miesiące czy czas od nasionka do zbioru? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 27 Sierpnia 2022 @Arek1826 dostałem tylko informacje ze na tą LSD 25#1 mam czekać jeszcze około 3 tygodni a do innych nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Sierpnia 2022 16 godzin temu, pro xd napisał: wsesie czas kwitnia 3 miesiące czy czas od nasionka do zbioru? od kiełka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 27 Sierpnia 2022 @Arni aj więcej pk, a co do cal-mag to daj jak zaleca producent. Jak będą większe niedobory to zwiększ dawkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arni 3 Napisano 30 Sierpnia 2022 Witam. Mam pytanie co do płukania roślin, pytanie brzmi czy mogę płukać wodą prosto z kranu, czy odczekać, aby chlor odparował? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drabbear 1 Napisano 3 Września 2022 Jak myślicie - kiedy przyjdzie na nie pora? Afghan Kush Auto. 10 tygodni od wykiełkowania. Outdoor balkonowy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 3 Września 2022 @drabbear całość pokaż @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drabbear 1 Napisano 3 Września 2022 1 hour ago, Filozof said: @drabbear całość pokaż Nie urosła zbyt duża... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 3 Września 2022 @drabbear jeszcze jej brakuje z 2-3 tyg 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drabbear 1 Napisano 3 Września 2022 2 hours ago, Filozof said: @drabbear jeszcze jej brakuje z 2-3 tyg Dzięki :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach