Gromziom 0 Napisano 19 Lipca 2022 🙈😎Tak to automat, 6 tygodni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 19 Lipca 2022 @Gromziom to z 2 tygodnie i ścinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panproper 0 Napisano 20 Lipca 2022 @MisterZielskoXD dzienks ! poczekam 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanModem 0 Napisano 23 Lipca 2022 Elko, zaczyna mi się przyjemna faza, mimo że początkowa, zastanawiam się czy to bardziej 2-3 tyg czy 6-7. Oczywiscie obserwuje bialeczka, nie mniej specjalisci moga miec wprawniejsze oko 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 23 Lipca 2022 Ja bym obstawiał ok 6 tygodni. To automat? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ReQ7k 7 Napisano 1 Sierpnia 2022 Ostatnio nie było mnie kilka dni w domu a popadało, liście pojaśniały i mają jakieś chyba niebieskie odbarwienia, da się odratować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 1 Sierpnia 2022 Hej, a daleko tej pannie do ścinki? Jeżeli nie to nie lej żadnych specyfików i do kosy taka przetrzymaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 1 Sierpnia 2022 @ReQ7k trochę azotu mogła by przyjąć, dolomit na ph też @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ReQ7k 7 Napisano 6 Sierpnia 2022 Niestety się spóźniłem z nawozem i zastałem przyjaciółke leżąca. Załączam zdjęcia. Czy jest sens ususyzyc i spróbować czy nadaje się tylko do wywalenia? Nie ukrywam że jeśli jest szansa to wolę spróbować bo to mój 1 projekt. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Sierpnia 2022 @ReQ7k Wysusz , gdzieś w ciemnym miejscu z przewiewem i spróbuj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek1826 25 Napisano 9 Sierpnia 2022 Jak myślicie ile jeszcze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 9 Sierpnia 2022 @Arek1826 to automaty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek1826 25 Napisano 10 Sierpnia 2022 @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 10 Sierpnia 2022 @Arek1826 fotoperiod, no to czasu jeszcze trochę jest ona nie kwitnie jeszcze, przynajmniej nie widzę ze zdjęć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek1826 25 Napisano 10 Sierpnia 2022 @Tester No jeszcze nie widać jak myślisz czy coś będzie z tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 10 Sierpnia 2022 @Arek1826 może cienko być musi zacząć kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek1826 25 Napisano 10 Sierpnia 2022 Chowam ją po 12 godzinach w ciemne od 5dni @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Sierpnia 2022 @Arek1826 To jeszcze z 2-3 dni i powinna przejść na kwitnienie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franek123 1 Napisano 13 Sierpnia 2022 Pineapple auto od Barneys farm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 13 Sierpnia 2022 @Franek123 źle nie wygląda, pokaż ją z bliska, jakie ma trichomy? Na oko to już prawie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach