Prepers 1,406 Napisano 22 Lutego @Boczelli zielony też podejrzanie zniknął, pisałem już wtedy chować towar bo nisko latają drony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 22 Lutego (edytowane) O kurwa... 🤦♀️ @Mr.Green aż nie wiem co napisać, prawnika szukaj... Edytowane 22 Lutego przez Lady Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 665 Napisano 22 Lutego lipa 😞 przykro mi mordo 😞 i to kilka miesiecy przed legalizacją 😞 nie mam kurwa pytań .... szkoda mordko trzeba bedzie kupić nowy sprzęt 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Lutego @Boczelli @moonka poprzez urząd skarbowy xD nie szukali towaru a kosztowności.. złota itd xD ogólnie sam sobię jestem poniekąd winny bo olałem jedna sprawę i za śmieszną kwotę wbili się na chatę jak byłem w pracy 😉 Pomijając to że system to zwykła dziwka 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,385 Napisano 22 Lutego @Mr.Green i mogli w takiej sytuacji wejsc pod Twoja nieobecnosc? Szczerze nie wiem jak to wyglada w innych krajach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 22 Lutego @Mr.Green Jesteś pewny że przez urząd? @moonka Oni wszystko mogą, blokować konta, nasylać komorników, jak nie zeznasz ile posiadasz sani w końcu wbija @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Lutego @Resio666 kobieta mi nie pozwoli póki co 😄 a że wszystko zabrali.. to detoks xD Znalazłem na kratce na dwa wąsy to dzisiaj sobie jeszcze popale a od jutra detoks kurwa 😄 przyda się teraz trochę nie kopcić.. szkoda szkoda 😞 co zrobisz.. Najgorsze że mi telewizor zajebali 😄 @Lady Green nie ma przypalu. Będzie grzywna i tyle. Prawnik Ci nie wiele pomoże. Mandat i chuj.. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 22 Lutego @Mr.Green Do 30k więc się szykuj 🤣🤣🤣@Pablo 1988 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,304 Napisano 22 Lutego @Mr.Green jak serio chcesz zmienic kraj to Holandie masz najblizej, tutaj nikt za kilka krzakow nie bedzie Cie scigal. A jak masz glowe na karku i dwie rece to spokojnie sobie poradzisz. Jak chcesz zostac i wziac wszystko na klate to idz w uzaleznienie wtedy moze grzywna i jakieas terapia i rozejdzie sie po kosciach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Lutego @Boczelli to że wtopa jest z psami to nie ma nic wspólnego z tym że oni tego szukali. Jestem małym przedsiębiorcą w Niemczech i miałem nie wyjaśniona sprawę z podatkiem. 2 tyś euro. Skarbówka chciała 4 tyś podatku do przodu którego nie zapłaciłem bo powiedziałem im że im zapłacę w następnym tygodniu. To dzisiaj mi się wjebali na chatę a taka czynność muszą przeprowadzić z policją. Szukają wtedy pieniędzy, złota kosztowności.. itd. Już kiedyś tak miałem tyle że byłem w domu i gościu że skarbówki przyszedł a że mu otwarlem to nie musiał policji wzywac i wtedy jest zwykłą rewizja po szafksch stary xD jakbyś był jakimś żydem i chował złoto w ubraniacj xD A że mnie nie było.. to wjebaly się psy no i już znaleźli co chcieli :))) Ta wtopa to tak na prawdę moja wina bo trochę zlekceważyłem typa i myślałem że przeciagne temat. Kilka dni później i by nie było sprawy a tak wyślę im hajs w nastelnym tygodniu i chuj.. Jeszcze telewizor zabrali xD co za mendy 😄 Takie jest życie przedsiębiorcy.. a że w Niemczech brakuje kasy i ściągają wszystko obecnie.. to nie sądziłem że aż tak że za 2tys € wbijają na chatę 😄 i Ci wypierdalaja zamek 😄 to oznacza że system w Niemczech zaciska pętlę coraz bardziej.. Do tego ten podatek to zaliczka na poczet.. czyli szacunkowy podatek w razie W jakbym przekroczył dochód.. to oni już by mieli zaliczkę 😄 co jest totalnie popierdolonym podejściem do człowieka.. A że przy okazji była mała szafa.. no to już nikt nie wybrzydzal 🙂 Wstrętne jest to że robią takie rzeczy uczciwym ludziom 😄 gdzie żyjesz i pracujesz kilkanaście lat.. okscisz podatki.. a chwila niejasnosci i jadą z Tobą jak ze zwykłą szmatą 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Lutego Sam fakt.. trudno stało się.. nie boje się systemu.. zal mi głównie tego że straciłem swoję hobby.. a już coraz lepiej mi szło 😄 @moonka przestańcie bo to nie ma nic wspólnego. U mnie to przypadek i moje zlekceważenie przeciwnika. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,304 Napisano 22 Lutego @Mr.Green tak czy siak przejebane. Będziesz wracal do hobby czy juz po ptokach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,304 Napisano 22 Lutego @moonka to nie zabezpieczasz sie wchodzac tu? VPN? TOR? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Lutego Teraz detoks.. siłka i odmułka 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 22 Lutego @Mr.Green Nie daleko masz do Czech od siebie z chaty, tam bym celował, i firma w de xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Lutego @Boczelli ja normalnie z Googla wjeżdżam 😄@moonka i za co niby?? Za kilka krzaków 😄 rośliny 😄 Wieziem by zabraklo a i kto by robił na to wszystko jakby każdego łapali. Ja dałem dupy. Zlekcewazylem skarbówkę a że mają ssanie na siano to działają szybciej niż jebane FBI 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 22 Lutego (edytowane) @Mr.Green ty to w Polsce nie ma takich akcji 2 tyś euro to jak 2 tyś zł w Polsce za 2 koła by mi z podatku ściągali albo huj wie co ale kurwa nikt by z psami nie wbijał na chatę. 8 pism bym dostał czy grzecznie zapłacę i sprawa w sądzie by się toczyła a tu kurwa jak w Afryce japierdole. Ty to może nie jest wcale aż tak źle w tej Polsce. No ale plus że nie siedzisz to faktycznie duży plus i tak Edytowane 22 Lutego przez Growerseed 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Lutego @Growerseed otóż to. W pl za te słoiki.. i haszyk był 70 gram i liście zabrali.. to byś miał ponad pół kilo i już byś grzał.. a tutaj pojechałem na komendę.. wbijam po klucz.. babka w recepcji patrzy.. no ale tam było znalezione ponad 300 gram cannabis.. 😄 Mówię że wiem.. domyślam się że to znaleźliście bo nawet tego nie chowałem 😄 tylko na regale leżały jak wino 😄 5 minut. 3 podpisy i wyszedłem z kluczami i na chatę a tam sajgon 😄 wszystko pozabierane. Pies siedzi 😄 i się cieszy że pieski były 😄 Zabrali swoje. Zostawili list. Wymienili zamek i chuj 😄 jakby nic 😄 za niedługo przyjdzie jakieś pismo i pewnie z 5 tyś kary do zapłaty. Sam fakt że za podatek taka jazda to chore jest w Niemczech... I to jeszcze szacunkowy podatek do przodu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,304 Napisano 22 Lutego Niby kilka krzakow, ale lapiej nie miec przypalu niz go miec. Mimo ze u mnie jest "legal" to wole dmuchac na zimne i zabezpieczam sie jak moge 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Lutego @Growerseed Arnolda Szwarzenegera też ostatnio dojebali na lotnisku w Monachium. Karę dostał że nie zgłosił zegarka deogieigo 😄 i chuja mu pomogło że był Terminatorem 😄 W Niemczech liczą się tylko pieniądze i to brutalnie a skarbówka cienko ciągnie skoro za tak śmieszne kwoty robią takie akcje. @Boczelli lepiej nie mieć przypalu wiadomo ale jak już jest to jest pokroju jakbyś peta wyjebał na trawnik 😄 z ttm że więcej Cię to będzie kosztować. Największa szkodą jest utrata sprzętu, plonów i możliwości robienia tego co się kocha 😉 JEBAĆ SYSTEM. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach