moonka 3,403 Napisano 26 Stycznia Jestem w trakcie poszukiwan jakiejs mocniejszej lampy aby zastapic obecna 100W. Nie ukrywam, ze szukam w lekko uzywanych lub w czyms budzetowym. Znalazlem cos firmy vevor o mocy 300W i wymiarach idealnych do mojego boxa. Co myslicie o tym wynalazku? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 26 Stycznia @moonka W sumie ma wszystko czego potrzebujesz Fullspectrum Diody Samsunga Myślę że będzie ok i na pewno dużo lepsza od obecnej... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 26 Stycznia Kurde nad taką lampa sam bym się zastanowił skoro jest ok.... żeby budżetowo było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 26 Stycznia @Resio666 w sumie nawet gdyby rzeczywiscie miala powoedzmy 200W to juz jakis przeskok a i cena jest na tyle niska, ze dalo by sie to przebolec🙂 potrzebuje czegos mocniejszego bo obecnie jade juz na ponad 80% mocy a to jeszcze nie koniec wega😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 26 Stycznia @moonka do jakiej powierzchni to szykujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 26 Stycznia @WBB 60x60 ale mysle nad wieiszym boxem 120x60 tylko nie mam gdzie go schowac. Byl plan na jego ulokowanie ale do wykonania dopiero w 2025😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 26 Stycznia Czyli podobnie do mnie 80x80.... i się zastanawiam czy 200 czy 300W byłby u mnie odpowiedni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 26 Stycznia @WBB ja szukam czegosc co powierzchniowo bedzie jak namiot aby w pelni pokryc swiatlem cala powierzchnie uprawy. 60x40 byla by ok lub cos w kwardat o podobnych wymiarach jak lumatek 200w czy 300w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,343 Napisano 26 Stycznia @moonka ta lampa wygląda ok. Zobacz coś z bloom plus. Mam tę 100w i jest ok tyle że bez ściemniacza. BP3000 sprawdź 👊 Chyba wersja pro Dodam te 100w lampę do Marsa 150w podczas kwitnienia. Akurat obydwie mi zajebiście pasują do boxa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 26 Stycznia @WymiataczMega za duza. Nie zmiesci sie. Max 55x55cm🙂 ewentualnie prostokat 60x50 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 26 Stycznia @moonka za niewiele wiecej z kodami znizkowymi mozesz miec Spider farmera 300W. Kingbride 240W z Alibaby tez sporo ludzi sobie chwali . 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 26 Stycznia 70€ i koles ma 34sztuki😅 gdyby tylko nie byly takie dlugie a waskie...😐 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia 2 godziny temu, WBB napisał: Czyli podobnie do mnie 80x80.... i się zastanawiam czy 200 czy 300W byłby u mnie odpowiedni. Lumatek 200w i jest w sam raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 26 Stycznia (edytowane) @vego1989 ale on z 1500pln zdaje się. A ja tu musze budżetowo coś... A takie 700pln to jest do rozważenia. Edytowane 26 Stycznia przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 26 Stycznia @moonka uzywane lampy, tylko jak znasz ich historie. Sprawnosc sporo spada wzgledem czasu uzywania 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 26 Stycznia (edytowane) @Boczelli one sa nowe. Gosc wyslal mi zdjecia faktury zakupu z dnia 4 lutego🙂 problem jednak sprawia mu sprawdzenie wymiarow i czeiam na odpowiedz Edytowane 26 Stycznia przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 26 Stycznia @moonka aa jak nowe to inna gadka. I 70e to jak za darmo. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 26 Stycznia (edytowane) @Boczelli lampy maja wymiary 60x20cm. Jak bym zamontowal takie 2... to by mi popalilo wszystko w namiocie ale jak mial bym go wypelnionego swiatlem😂 Edytowane 26 Stycznia przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,326 Napisano 28 Stycznia @moonka te uzywki na markplaats szukasz czy masz jakas inna ciekawa stronke? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 28 Stycznia @Boczelli Marktplaats oraz przegladam fora tematyczne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach