Góral 297 Napisano 24 Stycznia (edytowane) Witam jeden projekt po mału dobiega końca więc czas na nowy 😀😀😀😀 Wszystkie nasiona pełnosezonowe 5x Hypnotic Anaconda seeds Indica 2x Umme Anesia seeds Indica 3 x Buzz Bomb Sativa gratisy Ziemia Terra Canna profesional Lampa spider farmer SE 3000 Nawozy Advanced nutrients Nawozy z Canna pozostałości Biobizz leaf-coat dla nie proszonych gości zapobiegawczo Filtr węglowy Carbon 350 m³/h | 125mm Wentylator mieszający pro fan z oscylacją Growbox 100x100x200 Tym razem każda jedna roślina idzie osobno do doniczki 20 l nie dwie jak to ostatnio zrobiłem ale uczę się jeszcze 😉😉😉 Każda roślina przejdzie trening LST i Topping 👌👌 Póki co kiełkowanie a potem do małego boxa na czas aż dojdą rośliny w dużym boxie. To lecimy z tematem mam nadzieję że wszystko pójdzie jak należy 🤔🤔 Edytowane 24 Stycznia przez Góral 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,353 Napisano 24 Stycznia Ciekawe nasiona, fajny setup. Bede sledzil. Powodzenia 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 24 Stycznia (edytowane) @Boczelli Sam jestem ciekaw jak to wszystko wyjdzie ale tym razem muszę zrobić z głową i przyłożyć się bardziej 😉 Edytowane 24 Stycznia przez Góral 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Stycznia @Góral z fartem i dojebanych topów życzę 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 24 Stycznia @Mr.Green dzięki Mordko 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Stycznia @Góral widzę lecisz na grubo projekt za projektem powodzenia 💣😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Stycznia Powodzenia, zostaje tu na obserwacje 🤘 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 25 Stycznia @Pablo 1988 Ziomek szkoda marnować czas 😉😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Stycznia @Góral jasne jezeli sa możliwości i czas to jak najbardziej dodaje do obserwacji pionteczka😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 25 Stycznia @Pablo 1988 Piątka 👊dzisiaj jeszcze kiełkuje 2 x Strawberry banana Fastbuds i poleci do małego boxa 60x60x180 który jest w piwnicy i został ocieplony ale dam osobną fotorelację 😉😉😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia @Góral jestem ciekaw tych strawbery od fastbuds bede oglądać napewno 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Stycznia @Pablo 1988 @Góral Zajebisty wybór, 2023 był strawberry gorilli co do smaku, wygrywała na konkursach z sezonami, sam mam chrapkę na nią 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia @Prepers one zajebiscie rosną i kwitną 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 26 Stycznia @Pablo 1988 Napewno zagości u mnie myślę w ilość X6, żeby trafić jakaś smaczną, szczerze to poziomowego jarania nie paliłem, a było tego sporo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia @Prepers proste jak masz możliwości tych odmian teraz porobionych jest tyle że normalnie szał chuja 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 27 Stycznia @Prepers Strawberry banana auto naprawdę daje duże plony i kopię pięknie chodź to była Moja pierwsza uprawa tym razem wszystko przemyślane i z głową planuję😉😉😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,353 Napisano 27 Stycznia @Góral teraz bedzie jeszcze lepiej 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 27 Stycznia Nasiona po malutku pękają póki co 2 x Umme 2 x Hypnotic Dalej czekam zobaczymy ile wyjdzie 🤔🤔🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 28 Stycznia (edytowane) Pierwszy raz tak długo kiełkują mi nasiona nie wiem co może być przyczyną🤔🤔 Do tej pory zawszę na papierze i po 3 dniach wszystkie puszczały kiełki a tym razem bardzo po malutku to idzie.Ale co mam zrobić trzeba czekać czekać 😕😕Wam też tak niektóre odmiany długo kiełkują ??? Edytowane 28 Stycznia przez Góral @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia @Góral Każda jest inna i nie będą dokładnie tak samo kiełkować czy się później rozwijać. Niepotrzebnie się stresujesz, daj im poleżeć jeszcze przez noc i może rusza. Ale nie zaglądaj co godzinę bo wilgotność im zmieniasz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach