Gość Napisano 6 Maja 2024 @MiraiiNikki chyba co najwyżej miseczkę 😉 na max jeden szczyt. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 6 Maja 2024 Ja daję kartonik i później wieżę z topów buduję 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2024 Zawsze ważę na kuchennej w dużym półmisku. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 6 Maja 2024 Taką jak TaiPei 101 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2024 No i nie zdążyłam żeby się wiadomości połączyły... @WBB a miarodajne to jest? Może moja jest jakaś mini... na mojej by tak nie dało rady. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 6 Maja 2024 Dokładnie na takiej ważę. Jak później przychodzi chłop z dużą wagą to zgadza się praktycznie co do grama @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2024 Mariolka nie bajeruj tylko scinaj te krzuny i dawaj info czy warto te pestki dokupic do klasera 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2024 @Boczelli ...to ja się od samego początku w język gryzę żeby Cie nie nazwać zBoczelli czy jakoś tak, a Ty do mnie od Mariolek... 🙄🙈 będę udawać że tego nie widziałam... 😉 @WBB zdjęcie się chyba nie wkleiło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 6 Maja 2024 @Lady Green no widzę... kliknąć w to coś tam trzeba to się otwiera 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2024 @WBB no tak, trochę wyższej techniki i już sobie nie poradziłam... 🙈 Mam dokładnie taką samą, no ale żeby na niej ważyć topy po ścince to by mi nie przyszło do głowy... To może dlatego 2 dni Ci to zajmuje... 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2024 (edytowane) Ścięłam, zważyłam... 2724. Na kolejną uprawę jeśli taka będzie kupuje trymer obowiązkowo. Z każdą kolejną uprawą trymowanie staje się dla mnie coraz bardziej uciążliwe. Dobranoc. Edytowane 6 Maja 2024 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 7 Maja 2024 @Lady Green będzie 600-700 suchego.... zazdroszczę 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Maja 2024 Korzystając z tego że coś nie najlepiej ostatnio sypiam wkleje Wam zdjęcia po żniwach i przy okazji zapytam... Ten trymer to on się nadaje tylko do mokrych topów? Czy do wysuszonych też? Jak tak teraz patrze to nie wygląda to najlepiej, jest mniej niz poprzednio nawet na pierwszy rzut oka, po poprawce trymu może będzie 600.... Zdjęcia w kolejności: 1 acapulco, 2 acapulco, po 3 acapulco nie ma zdjęcia bo mi bateria padła, 3 zdjęcie to 1 ayahuasca i ostatnie zdjęcie 2 ayahuasca. Im dalej tym trym bardziej do poprawy. 🤷🏻♀️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Maja 2024 @Lady Green zdecydowanie na mokro. A to 600 to malo? 2g/W, 600g/m2. Growerzy z kilkunastoletnim doświadczeniem tyle nie wyciagaja. Rozumiem, ze apetyt rosnie w miare jedzenia, ale to co wykrecilas to jest juz bliskie sufitu na tym metrazu i sprzecie. Wszystko powyżej 1g/W to dobry wynik. Ja tam gratuluje 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Maja 2024 @Boczelli dokładnie, zawstydza tu niejednego growera ☺️😉Pamiętam jak @Lady Green zaczynała z naszym forum, pieknie jej to idzie, graty Kochana! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 10 Maja 2024 Zaraziła się ode mnie. Ja jęczę za każdym razem ile bym nie zebrał 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Maja 2024 zajebisty widok gratulacje 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Maja 2024 @Boczelli to co to za grower co kilka lat mu nie wychodzi xD @Lady Green gratulacje kolejnego ukończonego projektu 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Maja 2024 @WBB kiedy kosisz? 🤔Ostatnio 400Ci wyszło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Maja 2024 @Mr.Green dobrze wiesz ze na wynik sklada sie duzo zmiennych. A grow zdarza sie zjebac kazdemu 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach