cejerowski21 615 Napisano 21 Lutego (edytowane) Dzień 47/13 Roślinki fajnie rosną włoski sterczą wyrzucam dużo małych lub słabo rokujących kwiatostanów LSD 1250ml 6,4pH + 1,5ml calmag + 3ml alg+3ml activ+3ml topmax+2ml bloom + 3g guankalog powder +3g palm ash Jack 1250ml 6,2pH + 1,2ml calmag + 3ml alg+3ml activ+3ml topmax+2ml bloom + 1,5g guankalog powder +1,5g palm ash Edytowane 21 Lutego przez cejerowski21 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Lutego @cejerowski21 wyglądają jakby chciały więcej wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 21 Lutego Cytat wyrzucam dużo małych lub słabo rokujących kwiatostanów W sensie przycinasz te popkorny z dołu? Podobno automaty chyba słabiej to znoszą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 21 Lutego To zdjecie to chyba przed podlaniem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 21 Lutego @Boczelli @Mr.Green Zdjęcia 2 dni po podlaniu 1L wody, godzinę po wyłączeniu świateł A i zapomniałem dodać że podwiązałem kilka łodyg żeby odsłonić to co się da @Boogie tak chodziło o wycięcie popcornu z dołu, wiadomo mogą się zestresować bo to jednak uszkodzenie mechaniczne roślinki ale spoko dadza radę 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 22 Lutego Dzień 45/14 Ostatnie podlanie w tym tyg Po 1000ml 6,2pH 1ml calmag 2ml alg 2ml activ 5ml top max 2ml grow Po 3 g guankalog powder i palm ash 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 22 Lutego (edytowane) 😇 Edytowane 22 Lutego przez cejerowski21 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 24 Lutego @cejerowski21 a co one takie smutne? Za mokro nie mają? No tak, nie ważne, trzeba czytać🤣😂 Noooo… azotu to im nie żałowałeś🤣😂 @cejerowski21 Ty podlałeś je chociaż raz czystą wodą z dobrym PH? Bo ja tu czytam że wszyscy radzili Ci pikować, same niedobory. Co za dużo to i świnia nie zeżre🤣😂🫣 Chyba nie powinienem dzisiaj więcej jarać, bo teraz wyżej przeczytałem coś innego🤣😂 mogę bredzić wybaczcie🫣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 24 Lutego @Glut78 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 24 Lutego @cejerowski21 nie doczytałem „ w tym tygodniu” i skleiłem, że ostatnie podlewanie i za oarę dni kosa🤣😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Lutego To do kosy jeszcze sporo myszą przejść opowiedni metamorfozę 🤭😎💥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 25 Lutego Dzień 48/17 flo 1250ml 6,2 +3ml alga+3ml activ+1,3ml calmag+3ml top max Jack po ok3g guankalog powder i palm ash lsd po ok 5g guankalog powder i palm ash Powoli zaczyna się zabawa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 25 Lutego @cejerowski21 też lubisz włochate panienki?😉👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Lutego Wyglądają przyzwoicie powodzonka tam🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 26 Lutego Dzień 49/18 flo dzisiaj roślinki maja swoje 18naste urodziny z tej okazji urywam Jackowi już ostatnie dwa topki i podlewam obie 1000 ml wody 6,1ph 3activ 0,5calmag 3top max jack 5-6bloom LSD 7bloom wszystko okraszone mikoryza(0,3) z dodatkiem guankalog(po 1,4) Jack już zaczyna pachniec , obsypalo go trochę śniegiem a LSD ma bardzo delikatny zapach nie okraszone jeszcze sniegiem LSD gorze jacek na dole 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 967 Napisano 26 Lutego Ale nabite Te po prawo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 29 Lutego Dzień 52/21 1250ml pH 6,1-6,3 odzywki i guankalog pk + 6bloom i lsd dostało 4 grow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,159 Napisano 29 Lutego (edytowane) @cejerowski21 tego grow mogleś śmiało 2x tyle dać albo i więcej. Dostał takie minimum. Edytowane 29 Lutego przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 2 Marca Dzień 53/23 podlanie 1250ml pH6,1-6,3 lsd -> 15g powder i palm ash+ 0.5g mikoryza +7/8 bloom +2calmagu +3alga i activ+5top max+ 4grow jacek-> ok 10g powder i palm ash+ 0.5mikoryza+5-7bloom+ 1-1,5calmag+ 3alga i activ+ 5 top max 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cejerowski21 615 Napisano 4 Marca Dzień 55 i 25 flo 1250ml 6,0-6,2pH 1calmag 3 activ 3 alga 5 top max LSD 10bloom 10g pk 4-5 grow jack 5-7bloom 6g pk 0,5Grow 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach