LiitlebigWeed 132 Napisano 14 Kwietnia 2021 @Dzielnicowy mikroskop pokazuje białe trychomy, gdzie nie gdzie już zaczynają sie brazowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 14 Kwietnia 2021 @LiitlebigWeed to już twoja decyzja jak robię zioło pod siebie to czasami ścinam polowe z mlecznymi a resztę zostawiam na full bursztynowe i zależy od nastroju jaram jedno z dwóch 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 14 Kwietnia 2021 ja wole żeby dawało energetyczny hai niż żeby wciskało mnie w fotel. i najważniejsze pytanie: jak scinać? scinać topu czy całe gałęzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 14 Kwietnia 2021 @LiitlebigWeed jak wszystkie są mleczne to scinaj. Całe gałęzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Kwietnia 2021 tak jak ci wygodnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Września 2021 (edytowane) Chciałem zapytać na jakie te trichomy wam wyglądają? Robią się już mleczne? Edytowane 8 Września 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Września 2021 @mleczyk chyba tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Guchy 0 Napisano 28 Września 2021 Siemano, da się coś określić z tej fotki ile czasu zostało pannie do ścinki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczebrek94.1994@gmail.com 23 Napisano 23 Marca Siema mordy. Ogólnie 71 dzień od kiełkowania. RQS podaje 65 70 dni. Widzę jakieś 10 15 % bursztynu. Niestety zdjęcie nie oddaje grubości pąków. Myślę że ścinka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,340 Napisano 23 Marca Zależy jakie działanie cię interesuje. Oby przeźroczystych nie było. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,144 Napisano 23 Marca @szczebrek94.1994@gmail.com nic nie widac na tych zdjęciach. Jak nie masz pewności zawsze możesz uciąć i spróbować sampelka. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Czerwca Auto ak47.Jakoś 70dni od wyjścia z ziemi Nie potrafię na tych zdj rozróżnić czy są mleczne czy przezroczyste. Mam mikroskop kieszonkowy x60 ale uja widzę przez niego. Pomoże ktoś i określi za ile mniej więcej ścinka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,144 Napisano 17 Czerwca @Ctrl wg mnie jeszcze sobie rosną, jest dużo białych pistili. Ile dni podaje producent? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Czerwca @Lady Green Podane było tylko 6-8tyg uprawy indoor. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,340 Napisano 17 Czerwca @Ctrl tydzień może dwa dawaj wodę. Następnie obserwacja trichomów. Gdy ich kolor jest zadowalający to wtedy kosa👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Czerwca @WymiataczMega @Lady Green Zrobię tak jak piszesz. Chce ściąć jak będzie mleko/bursztyn, myślicie że będę wstanie dostrzec ten bursztyn po tym zoomie jak na zdj wyżej? Bo mleka to ja nie jestem w stanie zobaczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,340 Napisano 17 Czerwca @Ctrl już są mętne. Wchodzi mleko. Za tydzień cyknij fotkę to rozkminimy👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Czerwca @WymiataczMega Okej, dziękuje! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Czerwca @WymiataczMega Pokaże Ci zdj z dzisiaj jeszcze bo tamte było robione w piątek.Coś tam widzę bursztynu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,340 Napisano 17 Czerwca @Ctrl bursztyn może się pokazywać ale prędzej na liściach przytopowych. Widać że jeszcze trochę jej brakuje. Stestuj sampla. Przezroczystych widać jeszcze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach