Andrew 2 Napisano 18 Stycznia Gdzies juz widzialem ta uprawe 🤔😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,336 Napisano 18 Stycznia @Udyr co za czujnik wifi masz? Ile baterie w nim trzymaja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Stycznia @Boczelli Diivoo, potrafi i 3 miesiące trzymać. Ale z tym trzeba się łączyć przez bt. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,336 Napisano 18 Stycznia @Udyr czyli po za obszarem wokol boxa nie bedzie podgladu live? Ale jak wroce i zlapie bt, bedzie podglad calego wykresu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 18 Stycznia @Boczelli ta co godzinę zbiera pomiar i później można sobie przeglądać dzień/tydzień/miesiąc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 18 Stycznia Sa chyba wersje z wifi z tego co widzialem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,121 Napisano 18 Stycznia Są też bramki do tego.... ja też mam coś na BT pokazuje podłączone do bramki ale non stop mam podgląd spoza domu.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Stycznia 30/12/5 Odrobinę podrosły i fajnie zaczynają budować kwiaty. Piją około 1,5l wody co dwa dni. Następna posypka już za niecałe 2 tyg. 5 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 24 Stycznia Nabite po sam korek🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Stycznia Zajebiście ciemno galaktyczny odcień zieleni Widać że grubo nafutrowane 🙂 Ładnie się to podnosi wszystko razem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia 30/12/9 Dostały 30ml 4-4-4/ 60ml 2-8-4/ 45ml mineral mix i jakieś 100ml wermikompostu na kastrę. W płynnych wapno spożywcze i sól epsom razem z bakteriami. Kokos strasznie szybko zawiązuje cały wapń z otoczenia niestety. Jakieś plamy się pojawiły ale zaraz może przestanie się rozwijać. 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia Kilka godzin po podaniu żarcia i już im kolba bije 😄 5 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 4 Lutego W dniu 21/12/2023 o 18:18, Mr.Green napisał: @Udyr jakby dać dżdżownice i tabsa od BioTabs.. to nie zaszkodzi robalom? Za niedługo Ci powiem 🙂 @Udyr Mistrzostwo z tą koniczyną! Roślinki właściwe też piękne 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 4 Lutego 30/12/16 Tylko kilka zdjęć. Ziomek podlewa bo nie ma mnie w w domu. Mówił ze jedyne zdjęcia jakie robi to foto pindola dla dupek z tindera 😄 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Lutego 30/12/19 Dostałem jakieś foto od ziomka, pomyślałem że wrzucę 😄 Jedna jakby za mało żreć dostała ale nie poprawie teraz nic bo nie ma mnie w domu przez dłuższy czas jeszcze. 1 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 7 Lutego Coś by zjadła.Ale to raczej derer jej po głowie chodzi.Danie główne (NPK) zjadła ładnie 😉 Wg.mnie. @Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Lutego @Lasir jeśli uda mi się wrócić szybko ze szpitala to strzelę jej herbatkę. Nie do końca wierzę w umiejętności kumpla 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Lutego @Udyr szybkiego powrotu do zdrowia jeżeli coś Ci dolega ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 7 Lutego Jak kolega tylko pomaga a zna się wcale to nie jest źle jak na zdalną uprawę 🙂 P.s też powiem ZDROWIA zawsze.Nie wolno chorować! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Lutego @Mr.Green Naprawiam to co się popsuło. @Lasir dostał instrukcje ile kwasu wlać do odstanej wody i ile mgso4/gipsu. Na roślinach się nie zna ale ma łeb na karku. Już nawet posypki przygotował z pomocą wagi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach