Skocz do zawartości
moonka

4x Purple Bud auto feminizowane 60x60 140W

Rekomendowane odpowiedzi

@Mr.Green wiec chyba nie bede kombinowal. Jutro zrobie foty i ida na sprzedaz. Viparspectra poszla od razu a z tymi pewnie chwile sie pobujam ale...

Co do wolnego miejsca to smiem przypuszczac, ze za tydzien juz go bedzie brakowalo😂

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka zostaw je sobie ewentualnie do innego projektu w celu ewentualnego doświetlenia z boków czy co.. 🤷‍♂️ a jak ktoś kupi to niech kupi 😄

Ja bym się po listwach cudów nie spodziewał. Jak się ma odpowiedni panel to moim zdaniem to wysyarczy by osiągnąć cel 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lady Green  ma specyficzny zapach ale nie moge powiedziec, ze smierdzi. Ja dodaje do tego jeszcze dodatkowe bakterie, ktore same w sobie maja dziwny zapach wiec ciezko mi powiedziec czy sama herbatka tez taki ma. Jednak ogolnie nie jest zle. Pachnie poprostu jak nawoz🤷‍♂️😅

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mr.Green wlasnie mialem okazje sprawdzic czy czuc winogrona i nic takiego nie stwierdzam. Czuje karme dla rybek oraz delikatnie zalatuje kurza kupa😂 smaku nie sprawdzalem ale to jest chyba malo istotne🤣

Edytowane przez moonka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka a jakbyś spróbował smak.. to byś napisał że smakuje jak kurza kupa..? 😄 bo to już jest istotne 😄

Ja np. Czuje tam tylko wysuszone winogron głównie 😄 ale ja pojebany jestem to wiesz.. mogę się mylić 😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@moonka @Mr.Green 🤣🤣🤣 Biobizzy walą fish mix wali nie umytą palą leszcza, alga mic wali tymi zamkami z piasku na plaży z zgnitymi wodorostami co pokrywają mury, a jak zmiksujesz wszystkie nawozy to wali chuj wie czym, ale nie chcesz tego wąchać, a ręce ciężko domyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Prepers wszystkie bio w plynie smierdza. Wylala mi sie kiedys w garazu butelka nawozu bio do pomidorow... moja zona byla wtedu w domu i czula ten odor z odleglosci jakis 10 metrow. Podejrzewam, ze w tym garazu nadal smierdzi ale od roku to juz nie moj problem bo juz tam nie mieszkam🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

44/12/8. Herbatka podana. Wyszlo w okolicach 750ml na doniczke ale nastepne podlanie zwieksze dawke do 900ml bo tym razem ani kropla nie przeleciala do podstawki. Delikatnie poprawione szczyty, kilka lisci out i zostawiam je w spokoju do nastepnego podlewania.  Musial wleciec recznik w celu podniesienia wilgotnosci...

20240215_094859.jpg

20240215_094918.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami pojawia sie pytanie po co chowac boxa w szafie. A no po to... Dzisiaj od rana wymieniaja u mnie na ulicy rury gazowe i przylacza do licznikow. Na koniec roboty majster musial sprawdzic szczelnosc oraz to czy gaz dociera do pieca co... a piec na poddaszu 5metrow od boxa🙈 wlasnie na takie sytuacje wole byc przygotowany zeby nie zrobic sobie przypalu przez wizyte marokanskiego majstra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi