moonka 3,414 Napisano 16 Marca @WymiataczMega bedzie chwila detoxu lecz to nie problem a nawet dobrze na tym wyjde bo leb troche dojdzie do siebie😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 16 Marca @moonka jakbys blizej mieszkal to bym poratowal bo u mnie to lezy i nikt nie pali 😅 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 16 Marca @Boczelli ty nie palisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 16 Marca @Boczelli tez bym tak chcial😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 16 Marca @WymiataczMega no juz kilka ladnych lat nie 🙈 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 16 Marca @Boczelli wiec uprawiasz zeby uprawiac?😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,349 Napisano 16 Marca Tzn. Moze nie ze calkiem, jakis tam lolek raz na pół roku wjedzie, ale w porownaniu z kilkoma gramami dziennie jak to bylo kiedys to teraz wlasciwie jakby nic. 🤷♂️ @moonka no w sumie tak, takie hobby. Inne rosliny tez uprawiam 😁 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 17 Marca (edytowane) Dzisiaj na poddasze przyciagnalnie smrod z boxa😂 codziennie rano uchylam go delikatnie ale musze z tym skonczyc bo wali w calym domu. Co raz bardziej zastanawia mnie jedna z roslin. Bez zadnej lupy widac golym okiem jaka jest brazowa (trichomy) ale rowniez wyraznie widac, ze jest niedojrzala. Dziwne rzeczy sie tu dzieja😅 Edytowane 17 Marca przez moonka 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 17 Marca @moonka to jest ta którą chcesz ciąć pierwszą? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 17 Marca @WymiataczMega nie to nie ta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 17 Marca @moonka nie sugerował bym się do końca trichomami. Dopóki są jasne pistyle i się mocno nie wyjada to luz. Jeszcze puchnie czyli nie jest przejrzała 😉 A propos, apetyczne dziewczyny 💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 17 Marca @WymiataczMega no wlasnie ta do sciecia ma duzo wiecej brazowych pistilow ale mniej brazu na trichomach. Narazie chlodze ja zimna woda, lodem oraz zamrozonym zelem w woreczkach na stluczenia😂 czy cos to da... 🤷♂️ ale sie dowiem😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 17 Marca (edytowane) @moonka który to tydzień od pokazania preflowerów? Moje teraz dopiero zaczynają puchnąć 😎 Edytowane 17 Marca przez WymiataczMega 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 17 Marca @WymiataczMega patrzac na zdjecia jakie mam to pokazaly sie okolo 3 lutego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 17 Marca @moonka siódmy tydzień leci. 2 tygodnie i myślę że będziesz robił żniwa 🔥✂️💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 17 Marca @WymiataczMega tez tak mysle, ze 2 moze 3 tygodnie i finisz. Za tydzien mam zamiar zaczac moczyc kolejne pestki, zeby tylko wyjac te rosliny gdy dojda, umyc boxa i od razu wstawic nastepne😂 nie ma czasu na przestoje😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glut78 640 Napisano 17 Marca 11 godzin temu, moonka napisał: Dzisiaj na poddasze przyciagnalnie smrod z boxa😂 codziennie rano uchylam go delikatnie ale musze z tym skonczyc bo wali w calym domu. Co raz bardziej zastanawia mnie jedna z roslin. Bez zadnej lupy widac golym okiem jaka jest brazowa (trichomy) ale rowniez wyraznie widac, ze jest niedojrzala. Dziwne rzeczy sie tu dzieja😅 dzisiaj księżyc wszedł w pierwszą kwadrę, najlepszy czas na żniwa, outdor rośliny mają największą moc, myślę że i pod lampą ma to wpływ i znaczenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 18 Marca @Glut78 przekonales mnie😂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,414 Napisano 18 Marca Pierwsza scieta i wytrymowana w miare mozliwosci i cierpliwosci😂 Wrzucilem na wage topa ze zdjecia wyzej i pokazalo 25gramow. Calosci nie waze ale obstawiam na okolice 50gramow suchego. Glowne szczyty wygladaja naprawde fajnie biorac pod uwage, ze nie sa jeszcze w pelni gotowe. Doly troche mizerne ale i z tego cos bedzie🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,355 Napisano 18 Marca @moonka dobry trym.elegancko 👍 szybko schnie w tej suszarce? Co z odpadami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach