moonka 3,100 Napisano 13 Lutego (edytowane) @Mr.Green wiec chyba nie bede kombinowal. Jutro zrobie foty i ida na sprzedaz. Viparspectra poszla od razu a z tymi pewnie chwile sie pobujam ale... Co do wolnego miejsca to smiem przypuszczac, ze za tydzien juz go bedzie brakowalo😂 Edytowane 13 Lutego przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 13 Lutego @moonka zostaw je sobie ewentualnie do innego projektu w celu ewentualnego doświetlenia z boków czy co.. 🤷♂️ a jak ktoś kupi to niech kupi 😄 Ja bym się po listwach cudów nie spodziewał. Jak się ma odpowiedni panel to moim zdaniem to wysyarczy by osiągnąć cel 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,100 Napisano 13 Lutego @Mr.Green inne projekty beda juz raczej w innym wiekszym boxie. Wlasnie namierzylem cos co moglo by mi pasowac ale szukam dalej...🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,100 Napisano 14 Lutego Tea time🫖🍵 dokladnie tydzien temu dostaly pierwsza dawke a jutro wlatuje kolejna🙂 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 1,930 Napisano 14 Lutego @moonka śmierdzi bardzo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,100 Napisano 14 Lutego (edytowane) @Lady Green ma specyficzny zapach ale nie moge powiedziec, ze smierdzi. Ja dodaje do tego jeszcze dodatkowe bakterie, ktore same w sobie maja dziwny zapach wiec ciezko mi powiedziec czy sama herbatka tez taki ma. Jednak ogolnie nie jest zle. Pachnie poprostu jak nawoz🤷♂️😅 Edytowane 14 Lutego przez moonka 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,100 Napisano 14 Lutego @Lady Green juz wiem jaki to ma zapach. Herbatka pachnie bardzo podobnie do pokarmu dla rybek🐠🐠🙂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 14 Lutego (edytowane) @moonka nie czujesz suszonych winogron..? 😄 jak otwierasz pudelko 🙂 Edytowane 14 Lutego przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,100 Napisano 14 Lutego @Mr.Green sprawdze przy najblizszej okazji😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,100 Napisano 14 Lutego (edytowane) @Mr.Green wlasnie mialem okazje sprawdzic czy czuc winogrona i nic takiego nie stwierdzam. Czuje karme dla rybek oraz delikatnie zalatuje kurza kupa😂 smaku nie sprawdzalem ale to jest chyba malo istotne🤣 Edytowane 14 Lutego przez moonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 14 Lutego @moonka a jakbyś spróbował smak.. to byś napisał że smakuje jak kurza kupa..? 😄 bo to już jest istotne 😄 Ja np. Czuje tam tylko wysuszone winogron głównie 😄 ale ja pojebany jestem to wiesz.. mogę się mylić 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,100 Napisano 14 Lutego @Mr.Green nie wiem jak smakuje kurza kupa ale wiem jak pachnie😂 jutro wywar bedzie gotowy to moze skusze sie na szklaneczke🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 14 Lutego @moonka ok sprawdzałem Cię tylko 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,100 Napisano 15 Lutego @Mr.Green widze, ze mamy podobnie "znieksztalcone" poczucie humoru👍 Rowniez zadal bym takie pytanie komus kto sprawdza zapach😂😂😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 15 Lutego @moonka @Mr.Green 🤣🤣🤣 Biobizzy walą fish mix wali nie umytą palą leszcza, alga mic wali tymi zamkami z piasku na plaży z zgnitymi wodorostami co pokrywają mury, a jak zmiksujesz wszystkie nawozy to wali chuj wie czym, ale nie chcesz tego wąchać, a ręce ciężko domyc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,100 Napisano 15 Lutego @Prepers wszystkie bio w plynie smierdza. Wylala mi sie kiedys w garazu butelka nawozu bio do pomidorow... moja zona byla wtedu w domu i czula ten odor z odleglosci jakis 10 metrow. Podejrzewam, ze w tym garazu nadal smierdzi ale od roku to juz nie moj problem bo juz tam nie mieszkam🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,389 Napisano 15 Lutego @moonka Widocznie lubią co śmierdzi, tak więc czekać aż ktoś wpadnie żeby srac do doniczki, a może już ktoś na to wpadł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,100 Napisano 15 Lutego 44/12/8. Herbatka podana. Wyszlo w okolicach 750ml na doniczke ale nastepne podlanie zwieksze dawke do 900ml bo tym razem ani kropla nie przeleciala do podstawki. Delikatnie poprawione szczyty, kilka lisci out i zostawiam je w spokoju do nastepnego podlewania. Musial wleciec recznik w celu podniesienia wilgotnosci... 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,100 Napisano 15 Lutego Czasami pojawia sie pytanie po co chowac boxa w szafie. A no po to... Dzisiaj od rana wymieniaja u mnie na ulicy rury gazowe i przylacza do licznikow. Na koniec roboty majster musial sprawdzic szczelnosc oraz to czy gaz dociera do pieca co... a piec na poddaszu 5metrow od boxa🙈 wlasnie na takie sytuacje wole byc przygotowany zeby nie zrobic sobie przypalu przez wizyte marokanskiego majstra 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 15 Lutego @moonka wiadomo u mnie to kilka razy w roku wizyty do różnych liczników. O tyle dobrze że w okresie zimowo świątecznym nie łażą to jest spokój. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach