moonka 3,389 Napisano 7 Lutego @szamayo tam nie ma miejsca na przechylanie bo juz jest full jesli chodzi o powierzchnie😅 jedyna opcja to ciac zeby bylo luzniej a co sie stanie to sie stanie🙂 @Boczelli wychodze z zalozenia, ze gdy sie nie wywrocisz to sie nie nauczysz🙂 nikt nie mowi o usuwanie wszystkich lisci a jedynie konkretne przerzedzenie. Przezyly juz troche ciecia to przezyja i kolejne. A jesli nie to bedzie lekcja na przyszlosc @Udyr trening to ja im robie caly czas😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 7 Lutego @moonka też właśnie miałem ten problem, to musiałbyś podgiac roślinę nr 1 w stronę nr 2, nr 2 w stronę nr 3, nr 3 w stronę nr 4, nr 4 w stronę nr 1 'coś na wzór znaku szczęścia czy też później sfastyki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 7 Lutego @szamayo zostane przy swojej wersji🙂 nic juz nie wyginam a jedynie wspomoge sie siatka jesli bedzie taka potrzeba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 8 Lutego Czwartek dzien 55/1 dzien flo. Tak jak pisalem wczoraj uwalilem liscie w pozostalych roslinach ale bardziej sie do tego przelozylem. Dla wielu osob bedzie to zbrodnia ale kto nie ryzykuje... No😅 Od razu po cieciu dostaly pic. Kazda po 700ml herbatki z mikoryza i dodatkowa dawka bakterii. Widac, ze jedna pije zdecydowanie wiecej a wiec przy nastepnym podlaniu dostanie 800ml. Przerobilem rowniez siatke na wieksza ilosc oczek i zamontowalem ja na swoim miejscu. Nie obeszlo sie bez strat i musze wydrukowac ponownie mocowania bo dwa pekly. Trzymaja sie ale lepiej dmuchac na zimne. Lampy okolo 35% i 40cm. W boxie zrobilo sie troche cieplo bo dzisiaj widzialem tam 29° i 45% wilgotnosci wiec chyba musze zostawiac go delikatnie otwartego 1 1 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 666 Napisano 8 Lutego @moonka Temperatura jeszcze nie tragedia ale wilgotność podbij... Ładnie wycięte nic im nie będzie 💪💪 teraz roślinka skupi się na budowaniu wyjebistych topów 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 10 Lutego Sobota 3 dzien flo. Siatka powoli sie wypelnia i to tyle zmian od poprzedniego wpisu😂 delikatnie ustawilem szczyty w odpowiednich oczkach i niech rosna dalej 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 11 Lutego 4 dzien flo. Po drobnych podpowiedziach @mateo wyczyscilem troche doly z mniejszych odrostow, ktore raczej nie mialy by szansy dobic do siatki. Opuscilem rowniez lekko siatke aby poustawiac szczyty i zobaczyc co mam zostawic a czego sie pozbyc. Mialem je rowniez podlac ale nie ma jeszcze tragedii. Wole je lekko przesuszyc niz zrobic gnoj i podleje jutro. Wleci woda z lekkim dodatkiem calmag. Dawka zostanie bez zmian czyli 3x700ml i jedna 800ml gdyz ma wiekszy apetyt na wode 3 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lutego @moonka pięknie zaczyna się fajnie wyglądający proces kwitnienia oby ci dobrze obrodziło towarzystwo🤭😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 11 Lutego @moonka ogólnie chodzi o to żeby wyciąć szczyty które będą i tak miały ciemno nie te które nie dobijają do siatki o to mi chodziło bo to że są niższe ale naświetlone to z nich będą ładne kwiatki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Lutego Ta siatka to zbędna jest ogólnie 😄 jeździ góra dół 😄 Przy 4 roślinach to raczej dekoracja 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,389 Napisano 11 Lutego @Mr.Green siatka sama z siebie nie ruszy sie za nic w swiecie😉 jest przymocowana opaskami do stelaza i aby ja ruszyc musze ucinac opaski i dawac nowe😅 Wedlug mnie jest tutaj potrzebna bo bez niej robil sie nielad. Wszystko roslo jak chcialo a teraz jest przynajmniej rozlozone na calej powierzchni @mateo wiem co miales na mysli. Piszac o szczytach na wysokosci siatki mialem na mysli to o czym napisales czyli doswietlone😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 11 Lutego @Mr.Green widziałeś foty 1 namiotu u mnie się spr😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Lutego @mateo tak ale on ma 4 rośliny a nie jedna na takiej powierzchni. @moonka na pewno nie zaszkodzi że tam jest, lecz tak jak już wspomniałem.. raczej do dekoracji 😄 i dla zabawy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 11 Lutego Może też służyć za podpieranie gałęzi 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Lutego 12 minut temu, mateo napisał: Może też służyć za podpieranie gałęzi 😉 Najpierw muszą spuchnąć 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 11 Lutego (edytowane) Topy beda grube to nie trzeba bedzie podpierac, na siatce sie opra. Ogolnie przy scrogu daje sie siatke na wegu i przelacza na flo dopiero jak jest 80-90% zapelniona. Edytowane 11 Lutego przez Boczelli 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 11 Lutego @Mr.Green kurde też mam 4 to robię źle😔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Lutego (edytowane) @Boczelli zdefiniuj scrog 😛 @mateo a też masz 60x60? Edytowane 11 Lutego przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,313 Napisano 11 Lutego @Mr.Green Screen of Green? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 11 Lutego @Mr.Green no tak 60x60 razy 2😅😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach