WymiataczMega 2,342 Napisano 6 Lutego @moonka dobrze jak już by się wyciągnęły. Wtedy odkryły by wierzch doniczek i by lepsze parowanie było 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 6 Lutego @WymiataczMega no doly sa strasznie zarosniete ale wtlaczajacy wali prosto na doniczki i na ich powierzchnie. Dobrze, ze maja cieplo to bedzie parowac a przynajmniej mam taka nadzieje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 965 Napisano 6 Lutego Ja wycinam zawsze trochę liści żeby przewiew był i żeby światło przeswitywalo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 6 Lutego @WymiataczMega sam juz czegos nie ruzumiem. Wlasnie zerknalem na kamerce czy bardziej nie opadly a one sie podniosly jak by nigdy nic🤔🙈 za jakis czas bede w domu to musze isc zobaczyc co tam sie dzieje😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,342 Napisano 6 Lutego @moonka mogły delikutaśnie zajebać się mułem dziewczyny. Teraz jak ruszą z kopyta i zaczną pić nie nadążasz z podlewaniem 🔥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 6 Lutego @WymiataczMega chyba na szczescie byly spragnione bo wygladaja ok🙂 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 7 Lutego Dzien 54/11 dzien od przelaczenia swiatla. Wszystkie roslinki juz zdecydowanie zaczynaja kwitnac co bardzo mi sie podoba. Od dzisiaj zaczne liczyc dni flo. Lampy rowniez robia robote bo wszystko rosnie jak na jakiejs chemii😂 Dzisiaj bede przyrzadzal compost tea i w piatek rano dostana swoja pierwsza dawke herbatki🙂 Teraz pytanie do doswiadczonych growerow. Mozna je teraz delikatnie przyciac z lisci i czesci dolnych topkow? Jesli nie teraz to kiedy bedzie w miare odpowiedni moment? Robi sie naprawde gesto i swiatlo ma problem aby dostac sie do dolnych partii roslin 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 7 Lutego @WymiataczMega przyszla paczuszka🙂 jestem milo zaskoczony pomimo, ze nic specjalnego nie dorzucili ale wszystko sie przyda😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,342 Napisano 7 Lutego @moonka elegancko 👍 jakie pestki wziąłeś? No i najlepszego🎂🎁 oczywiście 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 7 Lutego @WymiataczMega dzieki ale do urodzin jeszcze troche🙂👍 pestki to Lemon Skunk i Gran Jefa. Lemon bo mam z nim dobre wspomnienia a Gran bo nigdy o nim nie slyszalem a wyglada calkiem ciekawie😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,342 Napisano 7 Lutego @moonka lubię mixy z runtz👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 7 Lutego @WymiataczMega topy wygladaja jak kamienie🙂 Etap pierwszy. Natlenienie wody w celu pozbycia sie resztek chloru. Za dwie godzinki dosypie herbatke i niech sie "zaparza" 🙂 oczywiscie w rozowej misce bo mam do niej sentyment... wiele juz przeszla wiec teraz przed nia kolejne zadanie😂 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 7 Lutego Etap drugi. "Gotujemy" wywar 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 7 Lutego @Mr.Greento amator testów i porównań... chętnie bym zobaczył porównanie z tym bez tego całego pierdolenia się w herbatki 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 7 Lutego @WBB a jakie to pierdolenie sie? Wlewasz wode, wkladasz pompke i wlaczasz. Po czasie dosypujesz herby, bakterii mieszasz i zostawiasz na minimum 24h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 7 Lutego Mnie już samo przyniesienie wody w butelkach i wlanie nawozów męczy.... a to jeszcze podlać później trzeba 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 7 Lutego @WBB mi tez sie nie chce wnosic wody na poddasze a musze "tankowac" w kuchni na parterze bo na pietrze mam za mala umywalke zeby wcisnac tam butle😂no ale samo nic sie nie zrobi...🤷♂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 7 Lutego @moonka a ja muszę latać dwa razy z kotłowni bo 7 butelek nie dam rady na raz. Jak miałem na stryszku to jeszcze to po drabinie wtargać musiałem 🙂 @Prepersa musimy ożenić z tą herbatką.... on lubi i ma w chuj czasu 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,403 Napisano 7 Lutego @WBB @Prepers ma juz wystarczajace urwanie glowy ze swoim lasem a jeszcze chcesz mu zawracac glowe herbatkami?😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 7 Lutego @moonka testuję go.... ile wytrzyma aż tym jebnie wszystkim 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach