moonka 3,341 Napisano 12 Grudnia 2023 Purple bud ladnie puscil knoty wiec dzisiaj wsadzam je do ziemi. Master kush musi jeszcze chwilke poczekac. Mysle, ze nie ma sensu zakladac nowej fr tak wiec bede kontynuowal tutaj🙂 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 12 Grudnia 2023 @moonka witamy ponownie haha👊. Jedziesz kocie! Oby bez przeszkód. Pokaż jak to się robi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 12 Grudnia 2023 @WymiataczMega tym razem bez cisnienia, bez pospiechu i na spokojnie🙂 cale moje noworoczne plany odnoscie sadzenia poszly w pizdziec wiec pobawie sie troche ta uprawa😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 12 Grudnia 2023 @moonka no i git. Obyś ty był ukontentowany. Standardowo trzymam kciukosy 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Grudnia 2023 Tylko żeby nie było xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 12 Grudnia 2023 @WymiataczMega nawet jesli nie bedzie dobrego wyniku to "niedlugo" wiosna i wtedy dopiero zaczne prawdziwe sadzenie i dobre plony😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 12 Grudnia 2023 @moonka masz nadal szklarnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 12 Grudnia 2023 @WymiataczMega mam mam. Nawet gdybym chcial ja rozebrac to nie bardzo mam jak. Fundamenty w ziemi + poskrecana tak, zeby zaden wiatr jej nie rozniosl + dodatkowe wzmocnienia😅Czekam tylko na wiosne i zapelnia ja cala automatami a troszke miejsca w niej jest... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 12 Grudnia 2023 @moonka z wentylacją tam problem był,nie? Tak pod gołym niebem, no nie tak dosłownie to inna bajka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 12 Grudnia 2023 @WymiataczMega byl problem z wentylacja i z temperatura bo czasami bylo tam ponad 40°. Mysle, ze znalazlem na to rozwiazanie a mianowicie wentylatory tak jak w boxie. Jeden wtlaczajacy, drugi wyciagajacy + mieszak w srodku. Chce przelozyc zestaw z boxa do szklarni na wiosne a do boxa kupie cos lepszego Nasionka w ziemi. Ziemia lightmix z drobna iloscia wspomagaczy na lepszy start🙂 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cykacz 213 Napisano 13 Grudnia 2023 21 godzin temu, moonka napisał: @WymiataczMega tym razem bez cisnienia, bez pospiechu i na spokojnie🙂 cale moje noworoczne plany odnoscie sadzenia poszly w pizdziec wiec pobawie sie troche ta uprawa😁 Ja miałem plany aby na 30stke mieć swój temat w lutym ale chyba trochę mi się rozjedzie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 13 Grudnia 2023 @Cykacz lo ho ho 30. Kiedy to bylo... 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 13 Grudnia 2023 (edytowane) No to przy srodzie mamy komplet w boxie. Master Kush elegancko wykielkowal przez noc i przed chwila zainstalowalem go w ziemi. Od razu pytanie o kubeczki... Ile czasu mniej wiecej zajmie roslinom wypelnienie ich korzeniami? Edytowane 13 Grudnia 2023 przez moonka 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 13 Grudnia 2023 @moonka z twoim zestawem startowym, raczej szybko 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 13 Grudnia 2023 @WymiataczMega nic specjalnego nie ma w tej ziemi. Troche bakterii, troche grzyba i troche ukorzeniacza. Pytam o kubeczki bo nigdy w nich nie sadzilem i nie wiem ile w nich wytrzymaja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 13 Grudnia 2023 @moonka niestety też tak nie robiłem. Czyli start mają komfortowy👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 13 Grudnia 2023 @WymiataczMega w dodatku w rozowym wiaderku😎😎🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,241 Napisano 13 Grudnia 2023 @moonka moja babcia miednicą to nazywa xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 13 Grudnia 2023 @WymiataczMega mialem napisac miska a wyszlo wiaderko🤣🙈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,341 Napisano 14 Grudnia 2023 Po dwoch dniach od wsadzenia w ziemie purple bud pokazaly lby🙂 przy odrobinie szczesnia jutro wyjdzie master kush a od soboty bedzie mozna zaczac liczyc dni😀 niby nic a jak cieszy🤪😂 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach