Góral 297 Napisano 16 Lutego (edytowane) Środa ostatni raz podlane razem z Flawless finish a od wczoraj są już w ciemni ale do soboty bo oglądałem gościa na YT gdzie trzymał je 72 godziny w ciemni i niby 2% THC podniosło ale ile w tym prawdy nie wiem wypróbuję sam chociaż zbadać tego mi się nie uda.to już ostatnie 2 dni życia zielska 😊😊😊😊 Edytowane 16 Lutego przez Góral 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 17 Lutego A więc suszenie czas zacząć.Ciekawy jestem ile wyjdzie 🤔🤔 Nie ważyłem mokrego zależy mi tylko i wyłącznie wynik po suszeniu. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 18 Lutego Temperatura i wilgoć odpowiednia czy po 3 dniach powinna być mniejsza czy tak będzie dobrze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Lutego Masz rację nie rozumiem po co ważyć na mokro to bez sensu liczy się tylko suchy materiał 🙂wygląda apetitoo gut💥 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,352 Napisano 18 Lutego Jakbys dal rade zbic do 18-17 stopni byloby idealnie, ale teraz tez jest dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 18 Lutego @Boczelli Myślę że temperatura to nie problem zaraz ogarnę to 😉😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Góral 297 Napisano 27 Lutego (edytowane) Po zbiorach 406 g suchego 200 oddałem a 206 zostało na czarną godzinę.Nie ukrywam że liczyłem na więcej ale tragedii nie ma i towarek kopię pięknie 😊😊😊 Edytowane 27 Lutego przez Góral 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach