WielebnyMerry 382 Napisano 2 Kwietnia @mateo rozumiemy się dobrze i nie neguję twojch technik uprawy po prostu się różnią ale to kwestia genów ja mam auto ty masz sezona. Bądź co bądź chodzi mi o kolorystykę wyglądu bo są w podobnym wieku. Ja za 2 max 3 tygodnie zamykam fr przerabiam i startuje z XXL bodaj że AK 47 jako ostatnia fr w tym roku lub do wyczerpania zapasów. Mimo to i tak ładnie lecisz i oby tak dalej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 2 Kwietnia To moja 2 uprawa 2 rośliny jak pisałem zablokowałem na 80% jestem pewien dla tego są jaśniejsze teraz już będę wiedział już pewne rzeczy a 2 wyglądają ładnie i są coraz bardziej oszronione topy są od 10cm w górę , popcornu bardzo mało czyli rezultat jak najbardziej ok i ja wolę tak niż jeden duży a automatów nie chce bo lubię zabawę z naginaniem i wiązaniem dodatkowo dostają równo światła nie będzie dużej rozbieżności w jakości 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 4 Kwietnia (edytowane) Z krzaka wywalone dziś 3x banany Edytowane 4 Kwietnia przez mateo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 4 Kwietnia (edytowane) Nie wyrzucajcie zdjęć bananów bo krzaki na tym forum się zarazić mogą 🫣wczoraj była mowa i o już unie są🤔 Edytowane 4 Kwietnia przez mateo 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,129 Napisano 4 Kwietnia I znowu moja wina... 🤦♀️🤫 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 5 Kwietnia Dodatkowa rozkmina mam jedną gałąź gdzie mam topa albinosa w połowie ,moje pytanie skoro chlorofil psuje smak a tam go nie ma nie to czy pąk będzie super smaczny🫣🤣🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,324 Napisano 5 Kwietnia @mateo ciekawe 🤔. Bierz go na testy haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 5 Kwietnia (edytowane) No źle myślę czy nie? Każdy chce się pozbyć i płuka przed ścinka a ten jeden pąk prawie bialy🤣🤣 Edytowane 5 Kwietnia przez mateo 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 8 Kwietnia Czyszczenie babanow🍌🍌🍌🍌 Co dzień kontrola kwiatek za kwiatkiem 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 28 Kwietnia (edytowane) Gorilla ścięta 3x sztuki jedna chce spr trym suchy do tej pory 960g docelowo mam nadzieję na 1100 sam obstawiałem 800 Edytowane 28 Kwietnia przez mateo 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 28 Kwietnia 5 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 30 Kwietnia Do zamknięcia wyjdzie ponad 1kg easy 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 1 Maja Dokładnie 1.2 z 4 roślin nie wyglądało ale jestem zadowolony 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,391 Napisano 1 Maja @mateo no to grubo👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach