WielebnyMerry 382 Napisano 14 Kwietnia @mateo heszki śmieszki a ja zaraz kosę wale, ale tym razem lecę z wodą aż się nie wyje sama cała 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 20 Kwietnia W dniu dzisiejszym czyli 97 dzień FLo i licząc od około 20 listopada pierwszy dzień jej życia czyli około 150 dniach! poszła kosa, pamiętajmy że to automat co mnie dziwi że tak długo ale mniejsza o to. Trym zrobiłem na szybkiego ale myślę że lepszy jak był w poprzednich wykonaniach. Łodyg się pozbyłem od razu co wpłynęło na lepszy wynik do oceny na gotowy Susz. Mój typ to 72g czekam również na wasze typy bo za tydzień powinien być gotowy, tyle że jutro muszę suszarkę przerobić bo się mi nie pomieściło wszystko na dotychczasowej. Nie miałem również czasu żeby zrobić ostatnie ujęcie panienki, w boxsie została ostatnia panienka z palenia ale z niej to około 15 gotowego może będzie, ewidentnie jest to odmiana out lub moja wina że siedzi w doniczce 1l ale.... o niej wspomnę w następnej i ostatniej w tym roku fr. Więc moji kochani zapraszam do licytacji ostatecznego wyniku. 😁😁😁😁😁 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,128 Napisano 20 Kwietnia @WielebnyMerry 89. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,385 Napisano 20 Kwietnia @WielebnyMerry wiele zalezy od tego jak wysuszysz🙂 jednak obstawiam 75gramow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nrf 54 Napisano 21 Kwietnia 85-100g 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,306 Napisano 21 Kwietnia @WielebnyMerry jak otrymujesz to porzadnie to 60 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 21 Kwietnia Ja usuwam liście cukrowe. Lepiej wtedy smakuje weed. Odpad głównie leci w masło 🤤. Koło 70 gietów się zakręci 👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 29 Kwietnia Witam chyba po raz ostatni na tej FR😁 I tak po 160dniach wszystko skończone👍 dla mnie wyniki każdej pani były zadowalające prawie 250g z 3 panienek. Wynik ostatniej mało kto by to zgadł, ale najbliżej była osobą @Lady Green @Nrf gratulację typów. Ja temat już zamykam i zapraszam niebawem do obserwacji mojej kolejnej FR😁😁😁😉 @Tester proszę o zamknięcie Fotorelacji Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc , komentarze i obserwację, każdy z was dawał mi cenne lekcje 👍 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nrf 54 Napisano 29 Kwietnia Teraz trymowanko i będzie sztos wyślij pocztą pionala 🤣🤩 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach