moonka 3,383 Napisano 26 Lutego @WielebnyMerry z takiego nasionka moze wyjsc wszystko😅 posadzilem 3 pestki wyjete z auto. Jedna wyrosla meska, dwie normalne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,301 Napisano 26 Lutego Lej te wode 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 28 Lutego (edytowane) gorilla się pręży panna ciasteczko kończy po malu się posiłkować sobą up 46 dzień flo Gorilla Frost XXL i 72 Blue Cookies no co tu gadać się wyjada sama jeszcze do końca tygodnia pociągnie i kosa Gorilla daje jej z 4 tygodnie, wtedy bliżej będę wiedział czy kontynuować czy nie. Edytowane 28 Lutego przez WielebnyMerry 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 2 Marca W dniu 74 flo 99 dzień od wyjścia z ziemi Po tygodniu, 7 dniach lania wody przyszedł czas na kosę, nie robię ciemni jak poprzednio. Do tego puki stoki robię w miarę trym, ważenie mokrego i oczywiście😁🫡 wasze typowanie na którym mi zależy @Tester jeśli mogę proszę o wpisanie w temacie 2x Blue cookies & Frost Gorilla XXL Zapraszam do typowania i obserwacji ostatniej panienki Frost Gorilla XXL, ciekawie się zapowiada ale o niej w kolejnym poście l. No to do dzieła, typujemy a ja po strzyżeniu dorzucę zdjęcia z fryza i wagi mokrego, przypomnę że poprzednio wyszło 296g mokrego z łodygami i lisciami efekt końcowy to 50g i kawałek został spalony ale liczy się wynik nie przypuszczenia🤣😁🫣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 2 Marca Proszę oto moje trymowanko🫡🤔 Obstawiacie? Czy czekacie na mokry wynik? 3 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 3 Marca Wyszło mniej niż z siostry ale za to pałeczki o wiele ładniejsze. No popcornu mam od groma 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 3 Marca @WielebnyMerry 42g Ostatnio chyba o 2 się pomyliłem😉 A propos, dobra kolba 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Marca @WielebnyMerry nie chce się przypierdalać, ale trym to kiepski zrobiłeś, chyba że pójdzie poprawka, łodygi te wszystkie to conajmniej 1/3wagi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moonka 3,383 Napisano 3 Marca @vego1989 rozniez nie rozumiem wazenia z lodygami😅 a mokrego tym bardziej😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Marca 18 godzin temu, WielebnyMerry napisał: jeśli mogę proszę o wpisanie w temacie 2x Blue cookies & Frost Gorilla XXL Doczytają... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 8 Marca No i finał mamy, lepszy wynik suchego od poprzedniego, mało tego droga panna dała porządny bat Ogółem łącznie mam mały już magazyn a jeszcze została gorilla Frost XXL, i zostaje mi decyzja czy zostać czy nie🤔😮💨 Dla dociekliwych, nie umiem robić trymu, nikt się do mnie nie przypierdziela☺️ forum jest po to by doradzać w miarę każdego we własnym zakresie. Jestem zdumiony tym bardziej wysokich wyników z krzewu na co zupełnie nie liczyłem. Palenia mam już na dobre 3miechy a za około 4-6 tygodni kolejne gołębie🤔😲 No i tym razem obcięte lodygi 2 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 11 Marca @Tester Entschuldigung, ich verstehe nicht 😁😁😁😁 Tak po polsku to przepraszam ale nie rozumiem co mam doczytać🤣🤣🤣 albo za mocno byłem na bani i nie wiem o co teraz chodzi, chyba że tytułów nie wolno zmieniać🫣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 11 Marca @WielebnyMerry i jak testowałeś materiał? rośnie coś jeszcze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 11 Marca @Tester rośnie rośnie UP 57DZIEN FLO GORILLA FROST XXL Pojawiła się w boxsie sportem roślinka z palenia, do tej pory trzymałem ja pod hps, no szkoda mi było jej wyrzucić że względu na dobry stuff z paleniem, a z niego mam te nasionko, i na razie wygląda na to że to kobitka ale.... Zapytanie mam do panienki Frost, jak sądzicie kiedy jej dodać ok, bo chyba za wcześnie dałem ciasteczkiem panią i miałem problem z dotrzymaniem do 50/50 Bursztyn mleko, pierwsza skończyła w około 5% z przezroczystym😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 13 Marca 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 23 Marca UP 69 Dzień flo Gorilla Frost XXL Panience jeszcze nie podawałem PK i myślę że chyba czas już jej podać papu🤤😁😁 Co o tym sądzicie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 2 Kwietnia UP 79 dzień flo Gorilla Frost XXL Panienka dostaje od niedzieli PK 13/14, choć bez tego ładnie spuchła to boję się efektu końcowego stosowania PK 🤤😁 Pozatym ma piękny kolorem i gęsto zbite topy, popcornu za wiele nie ma jak u poprzednich panienek. Zapaszek cytrusowy mniam🤤 daje max chyba 2 tygodnie do kosy bo triochomy są już mleczne i chyba zaczyna się pojawiać brąz więc do końca tygodnia mixstura i samą wodą i kosa chyba że sampelek na spróbunek co tam w trawie piszczy spróbować 😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,312 Napisano 2 Kwietnia @WielebnyMerry testuj sampla! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 11 Kwietnia @WymiataczMega doświadczenie bolesne dla głowy, możliwe że za dużo piwa, ale tylko 3 browarki😁po zmęczonym dniu😮💨 Smaczek gdzieś jakiś cytrus bym powiedział, a po jak ruszyłem to smród że tak powiem bo bardzo intensywny zapach. Ogółem bardziej zbity niż Blue Cookies. Później wrzucę zdjatka z podlewania już samą wodą😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateo 956 Napisano 12 Kwietnia Właśnie o tym mówiłem wiem że sezony i auto to różnica ale u mnie pisałeś jak by twój automat był 2ielkosci mojego sezonu a tu jedna szyszka a reszta ma od 10 do 15cm a u mnie na jednym krzaku masz od 40 do 50 szyszek właśnie takich rozmiarów i wiekszych prawie bez popcornu😉a wybarwienie się roślin no masz inne warunki to inne kolory łapią może też inny mix genów☝️ dla tego twoje heheszki były dla mnie nic nie warte😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach