szamayo 606 Napisano 16 Stycznia @Pablo 1988 no właśnie się zastanawiam, muszę se lupe ogarnąć jakaś żeby trichomy obadać najpierw bo nie mam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia @szamayo zamów z neta jubilerską najlepiej koszt smiechawa a będziesz miał na wiecznosc👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 16 Stycznia Kolejne podlanie taka sama ilość jak ostatnio, z tym że dwie dostały 1,5l na dwie, a ta rozbudowana 1,5l całe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 18 Stycznia 3 miesiące i 3 dni od kiełkowania Banany zaczynają nadrabiać, mnie się podoba Jutro będę miał lupe 60x także obadam trichomy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,318 Napisano 18 Stycznia @szamayo dobre kolby 👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 18 Stycznia @WymiataczMega na opakowaniu tego banana albo gdzieś w linku z jego opakowania czytałem że niedoświadczony ogrodnik wyjmie z tej odmiany 50g, że takie jest minimum podobno tej odmiany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,318 Napisano 18 Stycznia @szamayo to będzie co palić 🔥 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 18 Stycznia @WymiataczMega już jest ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,318 Napisano 18 Stycznia @szamayo jak suszyłeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 18 Stycznia @WymiataczMega na bieżąco mikrofala, tak to normalnie będę suszył w boxie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,318 Napisano 18 Stycznia @szamayo jak sample, robią? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 18 Stycznia @WymiataczMega coś tam robią;D tylko mało wychodzi topy coraz mniej tracą na masie tzn mniej się kurczą przy obrobce termicznej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 19 Stycznia Od dzisiaj leje tej jednej samą wodę Ile ten banan może jeszcze potrzebować czasu żeby dojść? Nie chodzi mi o trichomy bo to z quick one są tricho @Pablo 1988 śmieszą cie moje trichomy? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia @szamayo hehe nie tylko nie wiem czy to tricho lisci czy topów 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 20 Stycznia (edytowane) @Pablo 1988 chyba liści xd@szamayo Daj jakieś ładniejsze foty tych trichomow, ale z topa nie z listka @szamayo Tak serio to się przyglądam te zdjęcia co podesłałes, i jak dla mnie to one jeszcze nie dochodzą nawet, jeżeliby to liście sa, z tego zdjęcia masz pojedyncze mleczne, napewno bym wody jeszcze nie lał Edytowane 20 Stycznia przez Prepers 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 20 Stycznia @Pablo 1988 tricho faktycznie z liścia, następne foto to chyba z topa, nawet kie wiedziałem że z liści się nie liczą, tak mi złapała lupa obraz akurat to myślałem że ładnie widać Nie wiem czy mi zjebana lupe wysłali że mi obraz do góry nogami pokazuje? Przez co namierzyć coś tą lupa jest zajebiscie ciężko @Prepers obstawiałem z początku że ścinka tych najszybciej kwitnacych będzie koniec stycznia dlatego chciałem im wody lać samej około 2 tyg przed końcem Zaraz się skupię to może strzele ładne foto 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prepers 1,406 Napisano 20 Stycznia @szamayo bursztyny na listkach miałem 3 tyg przed kosą@szamayo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szamayo 606 Napisano 20 Stycznia @Prepers ja już pół krzaka zjarałem, pod lupą pierwszy raz mam okazję patrzeć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Stycznia @szamayo moze nie ma co zagladac przez lupe jak tak szybko go palisz, zanim dojdzie to niewiele zostanie xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,318 Napisano 20 Stycznia @szamayo spokojna głowa mordo masz tam jeszcze w huj jarania🔥👍 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach